Ergometer ACT

Ergometer ACT verfügt über einen Trainingscomputer mit Touch Screen Monitor.

Ergometer ACT

Beweging was nog nooit zo bewegelijk.

Beschrijving

Een hoogwaardige hometrainer met een minimalistisch design:

De Ergometers ACT-209 en ACT-210 van KLAFS zijn een geslaagde combinatie van hoogwaardige fitnessapparatuur met een aantrekkelijk design. De minimalistische vormgeving past perfect in het decor van de designliefhebber. En geen storende stekkers of kabels, want u genereert met de geïntegreerde generator zelf de stroom die nodig is om het apparaat te bedienen en de data draadloos te verzonden.

Modellen

De Ergometer ACT-209 met trainingscomputer

Ergometer ACT: Hoogwaardige hometrainer met een minimalistisch design
Ergometer ACT: Hoogwaardige hometrainer met een minimalistisch design

De Ergometer ACT-209 is uitgerust met een trainingscomputer, een touchscreen en een LED Backlight. De hoogwaardige SKF-lagers staan garant voor een rustig lopen en een lange levensduur. Dit is voor het eerst dat bij een hometrainer originele fietsonderdelen werden gebruikt. Hierdoor kunt u losse onderdelen, zoals het stuur, het balhoofd, handgrepen, zadel met zadelpen en ook pedalen - eenvoudig vervangen door uw favoriete model.

De Ergometer ACT-210 met tablet

Ergometer ACT: Zijaanzicht

Met de Ergometer ACT-210 en bijbehorende App van KLAFS  verandert uw smartphone of tablet in een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Lees ter afwisseling een e-book, surf op het internet of kijk een video. De gegevens van uw training worden voortdurend en in realtime van uw ergometer, via het W-LAN naar uw tablet verzonden, waar u ze op ieder willekeurig moment kunt aflezen. De Ergometer ACT-210 beschikt uiteraard ook over een handmatig te bedienen bedieningspaneel.

Overeenkomsten

Ergometer ACT: bovenaanzicht

De beide Ergometer ACT-modellen zijn uitgerust met een sportschoolwaardig inductieremsysteem en hoogwaardige SKF-rollagers voor een rustig lopen en lange levensduur. U kunt kiezen uit 32 verschillende weerstandsniveaus, vijf heuvelprogramma's met tijdinstelling en vijf cardio-programma's. Daarnaast stelt de Ergometer ACT de weerstand naar boven of beneden bij als een te hoge of te lage pols wordt gemeten.

Foto's

Eigenschappen

Eigenschappen

  • Ergometer ACT-modellen zijn uitgerust met een sportschoolwaardig inductieremsysteem en hoogwaardige SKF-rollagers.
  • Beschikt over 32 verschillende weerstandsniveaus, vijf heuvelprogramma's met vaste tijdinstelling en vijf cardio-programma's.
  • De Ergometer ACT stelt de weerstand naar boven of beneden bij als een te hoge of te lage pols wordt gemeten.
  • Alle fietsonderdelen zijn vervangbaar.
  • Zadel, stuur en potenset verstelbaar.
  • 2 jaar volledige garantie met service aan huis.