Idee & concept

Kleuren en materiaal uit de omgeving dienden als inspiratiebron: de mozaïektegels op de muren creëren een lichte blauwgrijze schittering die beelden oproept aan de kleuren van het Lago Maggiore. In de behandelruimtes zien we bloemen uit Tessin terug. De 'Valle Maggia', een natuursteen uit Tessin, wordt overal in de wellnessruimte gebruikt.


Afmetingen

Totaal oppervlak: 2.000 m². Saunawereld: sauna, SANARIUM®, stoombad, twee doucheruimtes, ijsbron en verwarmde ligbank met warm voetenbad. Spa voor vrouwen: SANARIUM®, stoombad, ronde douches en relaxzone. Behandelruimte met zeven kamers voor schoonheidsbehandelingen en massages, waarvan één ruimte met een SANOSPA massage-bad. Waterwereld: binnen- en buitenbad, hydropool met acht ligbedden met opborrelend water en een Kneipp-bekken. Fitnesscenter. Kapsalon.


Voor de uitbreiding werkte KLAFS als hoofdaannemer nauw samen met binnenhuisarchitect Carlo Rampazzi en de familie Kipp-Bechtolsheimer, de eigenaren van het hotel. Er werden vier nieuwe wellness-eilanden gecreëerd die zich over de twee gebouwen van het Eden Roc uitstrekken en met een speciale spa-loopbrug met elkaar in verbinding staan. Dankzij deze verbinding is een harmonieuze wellnessbeleving gegarandeerd.


Eden Roc

Via Albarelle 16
CH-6612 Ascona
Zwitserland

Naar de website