Idee & concept

„Een glazen kubus die wellness en licht biedt. Een wisselwerking tussen door mensenhanden gemaakt en natuur, tussen heldere vormen en oneindige verrukking.“ Waldhaus Flims, Mountain Resort & Spa


Afmetingen

Totaal oppervlak: 2.500 m². Waterwereld: Indoor-pool in een glazen kubus, een bio-zwemvijver, belevingszwembad buiten met ligbedden met opborrelend water, massagedouches en bak met opborrelend water, zonneterras. Spa en Beauty: Stoombad, aromabad, Finse sauna, aardesauna buiten met ijsbron, hammam met stoombad en zeepborstelmassage, douchewereld, aparte ruimte voor dames, rustruimtes, verschillende behandelruimtes en wellness-suites, fitness- en gymnastiekruimtes.


Een in licht badende glazen kubus nodigt de gasten uit om met alle zintuigen van de beleving te genieten. De spa wil zich nu eens mysterieus en betoverend, dan weer verfijnd en transparant. Overdag zweeft de glazen dobbelsteen boven het schitterende water van de royale zwemvijver, om 's avonds als een stralende lantaarn het duister te doorbreken.


Een waterstroompje wijst de weg naar het hart van de Delight-zwemwereld. Hier bevinden zich ook de Finse sauna, een apart saunalandschap voor vrouwen, aroma- en stoombaden evenals een aantal rustruimtes. Daarnaast wachten er nog een verrukkelijke hammam en een aardesauna met de geur en warmte van een open vuur op de gasten. Transpireren omringd door aarde is een fascinerende oerbeleving. Een duik in de zwemvijver levert ook een bijzondere zintuigelijke ervaring op - vooral in de winter via een wak in het ijs.


Waldhaus Flims

Via dil Parc
7018 Flims
Zwitserland

Naar de website