Pool mit Meerblick

Pools by KLAFS

Pools, Schwimmbäder und Whirlpools von SSF.

Beschrijving

Alles in één hand

Tuinzwembad
Tuinzwembad

Ook voor de realisatie van uw eigen zwembad kunt u voortaan rustig achteroverleunen. Samen met onze dochteronderneming SSF zorgen wij voor een realisatie waarover u zich geen enkele zorgen over hoeft te maken. Ongeacht of er een zwembad in de tuin, een whirlpool of een eigen binnenzwembad op uw verlanglijstje staat. U kunt het hele proces aan ons overlaten. Van het ontwerp en de planning, tot de bouw van het zwembad inclusief het onderhoud.

Binnenbaden

SSF overdekt zwembad
SSF overdekt zwembad

We hebben het binnenbad dan wel uitgevonden, maar het concept vinden we wel steeds opnieuw uit. Want iedere klant en ieder zwembad is anders. En daarom passen wij onze zwembaden altijd tot in detail op de situatie, evenals op de stijl en wensen van onze klanten aan. Dat dit ook op bijval kan rekenen tijdens internationale designcompetities blijkt wel uit de talloze prestigieuze prijzen die we inmiddels hebben gewonnen. En dan krijgt een duik nemen in je eigen zwembad ineens nog meer glans.

Zwembaden

Tuinzwembad
Tuinzwembad

Bestaat er iets mooiers om volop te genieten van een zonnige zomerdag? Heerlijk relaxen aan het zwembad. Om ongestoord een duik te nemen, lekker rond te dobberen of gewoonweg genieten van de zon. Samen met ons team van architecten en deskundige ontwerpers geven wij uw zwembad vorm, uiteraard geheel volgens uw wensen en ideeën. Maar omdat de zomers bij ons niet altijd even zonnig zijn, bieden we ook een uitgebreid assortiment overkappingen, zodat u van uw buitenbad in een handomdraai een binnenbad kunt maken. Zo kan zelfs een zomerse regenbui de waterpret niet verstoren.

Wellness

Zwembad met sauna
Zwembad met sauna

De sauna is goed voor de gezondheid en geeft ons een gevoel van welzijn. Datzelfde gevoel biedt een betrouwbare partner. En daarom vertrouwen wij, voor de realisatie van uw wellnessinstallatie, volledig op de ervaring en de superieure kwaliteit die ons het KLAFS-moederbedrijf biedt. KLAFS zet met innovatieve ideeën al jarenlang de maatstaf op het gebied van sauna en spa en is dan ook niet voor niet wereldmarktleider. En dat wordt door hotels, wellness-oases en particulieren wereldwijd gewaardeerd.

Foto's

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

  • Individueel advies, ontwerp en realisatie van uw zwembad, zowel binnen als buiten.
  • Afhankelijk van de eisen en wensen van de klant, gebruik van verschillende bassin- en whirlpoolsystemen.
  • Gebruik van hoogwaardige en gebruikersvriendelijke waterbehandelingssystemen.
  • Realisatie van aantrekkelijke waterattracties en tegenstroominstallaties.
  • Efficiënte klimaat- en ontvochtigingsinstallatie inclusief optimalisatie energieverbruik en warmterecuperatie.
  • Exclusieve sauna's, stoombaden, verwarmde ligstoelen, belevingsdouches, fitnessapparatuur.
  • Levering en installatie van verschillende overkappingen voor zwembaden.
  • Projectmatige uitbreiding van een binnenbad rekening houdend met de bouwtechnische en architectonische uitgangssituatie.
  • Modernisering en renovatie van bestaande zwembaden.
  • Klantendienst, onderhoud en reparaties.

Contact & Brochure

Heerlijk wegduiken in de waterwereld van SSF.

Wat wij onder een integraal verwenprogramma verstaan: vakkundig advies over de modernste zwembadtechnologie, uiteraard inclusief onderhoud en/of de renovatie. Kijk voor meer informatie op onze website of vraag informatie aan die u graag thuis toesturen.