Schlosshotel Friedrichsruhe

Zweiflingen-Friedrichsruhe, Duitsland

Idee en concept

Opvallende houtsoorten, fijne stoffen, expressieve natuursteen - harmonie waar het oog ook kijkt, harmonie die met handen en voeten kan worden ervaren.

Afmeting

Totale oppervlakte: 4400 m² op drie verdiepingen. Begane grond: KLAFS saunalandschap op 400 m²: Stoombad, zoutbad, ijsfontein, SANARIUM®, Finse sauna, buitenruimte met kelosauna, Kneippbad en whirlpool. Damessauna: SANARIUM®, stoombad, douches. Textiel: Binnenpool, buitenpool met ligweide, kuurbistro, kuurrestaurant. Bovenste verdieping: 13 behandelruimten, modderbad. Friedrichsruhe Spa Suite op 80 m²: SANOSPA DUO, behandelruimte, SANARIUM®, lounge met open haard. SanVino-suite voor paarbehandelingen: twee behandelbedden en SANOSPA-massagebaden elk. Relaxruimten. Fitnessruimte. Boven: Twee spa-hotelsuites met sauna en stoombad.

Warm, huiselijk en dicht bij de natuur - zo is de spa in het Wald und Schlosshotel Friedrichsruhe opgezet als een plek van sensualiteit en heelheid. De moderne maar niet opdringerige inrichting, het meubilair van hoogwaardig notenhout en de geselecteerde stoffen zorgen voor een zonnige en levendige sfeer. De Friedrichsruhe Spa Suite met zijn wengé-houten accent is wat mannelijker ingericht, en de SanVino Suite is de beste plek om met z'n tweeën te ontspannen.

Onderscheidingen

2017 European Health en Spa Award 2017 als "Best Destination Spa in Duitsland" resp. "Tweede plaats in Europa".

2018 GEO SAISON: "100 mooiste hotels in Europa 2018" in de categorie "Wellness"

2019 "World Luxury Spa Awards 2019" in twee categorieën: "Best Luxury Resort Spa" in Duitsland en "Best Luxury Spa Retreat" in Duitsland

2021 Relax Gids 2021 voor de 11e keer. Hoogste score 4 lelies / 20 punten voor de tweede keer op rij

WALD UND SCHLOSSHOTEL FRIEDRICHSRUHE

Kärcherstraße
74639 Zweiflingen-Friedrichsruhe
Duitsland

Naar de website

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu