Sauna en wellness.
Live beleven in de KLAFS showrooms.

Vind een showroom in de buurt

Voer uw postcode in. Via product-zoeken kunt u gemakkelijk vinden waar uw gewenste model wordt tentoongesteld.

Showrooms

Nederland

Showrooms

Duitsland

Showrooms

Oostenrijk

Showrooms

Zwitserland

Showrooms

Verenigd Koninkrijk

KLAFS wereldwijd
KLAFS heeft partners in bijna alle Europese landen en nog veel meer over de hele wereld.
Naar de KLAFS-partners

Ontdek nu de KLAFS sauna-, wellness- en wellnessbeurs bij u in de buurt

KLAFS is niet alleen marktleider op het gebied van sauna's, zwembaden en spa's, maar ook toonaangevend op het gebied van kwaliteit. En dat geldt niet alleen voor onze producten, maar ook voor het advies dat wij onze klanten geven. Want wij vertrouwen op een model dat uniek is in de saunabranche om u niet alleen eersteklas producten, maar ook eersteklas advies te kunnen bieden: KLAFS-producten zijn alleen verkrijgbaar bij KLAFS.

Maak vandaag nog uw persoonlijke adviesafspraak in de dichtstbijzijnde KLAFS saunashowroom en bekijk, voel en neem plaats in de sauna, het stoombad, de stoomdouche of de infrarood warmtecabine. En kom er in het kader van een competent en uitgebreid advies heel snel en aangenaam achter welk KLAFS product optimaal aansluit bij uw heel individuele ideeën en behoeften. Onder het motto: snel vinden in plaats van lang zoeken.

Want op onze KLAFS tentoonstellingen kunt u bijzonder goed zien hoe uw favoriete sauna, stoombad, stoomdouche of infrarood warmtecabine uit het veelzijdige KLAFS assortiment perfect in uw woonruimte, badkamer of wellnessruimte past. Wij zijn er zeker van: u zult verbaasd en enthousiast zijn over de vele mogelijkheden.

Onze deskundige adviseurs van KLAFS staan altijd voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen over sauna's, wellness en spa's op een gedetailleerde en begrijpelijke manier. Elke wellnessruimte kan immers slechts zo goed zijn als het advies dat vóór de aankoop wordt gegeven.

Wij kijken uit naar uw bezoek!