Klanten werven klanten

Word Klafs ambassadeur! Wat betekent dat? Heel eenvoudig: De beste reclame voor een bedrijf en zijn producten is een tevreden klant.

Vertel uw vrienden en kennissen over uw ervaring met KLAFS en werf degenen die ook geïnteresseerd zijn in ontspanning en regeneratie in de Private Spa met sauna, SANARIUM®, stoombad en infraroodcabine. Als dank voor elke succesvolle verwijzing ontvangt u een van onze hoogwaardige beloningspakketten.

Knuffelpakket

Het pakket voor gezellige uren in uw KLAFS sauna bestaande uit:

  • 1 sauna-sarong voor haar
  • 1 sauna-kilt voor hem
  • 4 saunahanddoeken
  • 1 set klassieke sauna- en SANARIUM®-geuren, 5 x 50 ml

Ter waarde van € 314

Tegoedbon

Verfraai uw privé-oase van welzijn met accessoires uit de  KLAFS saunashop

Van geuren en saunatextiel tot  relaxligstoelen vindt u alles wat het ontspanningshart begeert. 

Ter waarde van € 250

Onderhoudspakket

Onze ontspanningsprogramma's voor uw sauna, SANARIUM®  of stoombad. Dit zal ervoor zorgen dat uw wellness-oase u ook in de toekomst - en nog vele jaren - van alle stress zal verlossen. 

Voor gedetailleerde informatie over onze  onderhoudspakketten  kunt u contact met ons opnemen via +31 (0) 348 748339 / info@klafs.nl

Ter waarde van € 265

En dit is hoe het werkt

  1. Geef ons de naam van de geïnteresseerde nieuwe klant. Gebruik hiervoor ons contactformulier.
  2. Onze verantwoordelijke technische adviseur zal contact opnemen met de geïnteresseerde nieuwe klant.
  3. Indien een bestelling van een sauna, SANARIUM®, infraroodcabine, stoombad wordt geplaatst door de door u genoemde geïnteresseerde, ontvangt u de premie van uw keuze.
  4. De voorwaarde om de premie van uw keuze te ontvangen is: De geïnteresseerde mag niet eerder contact hebben gehad met de KLAFS of met een van haar gespecialiseerde adviseurs. Dit is dus duidelijk een nieuwe geïnteresseerde, die voorheen onbekend was bij de KLAFS. Latere aanwijzingen dat de verkoop plaatsvond op basis van een aanbeveling van de bewijzende partij kunnen niet in aanmerking worden genomen. De gratis verzending van de premie vindt plaats nadat de bestelling van de klant is verwerkt.
  5. De rechtsgang is uitgesloten.

Heeft u nog vragen over ons wervingsprogramma? 

Onder het telefoonnr: +31 (0) 348 748339 onze klantadviseur helpt u graag verder!