Saunabediening - Gebruiksaanwijzing

Vaak zijn het maar kleine dingen die u zelf kunt aanpassen of veranderen in uw saunabediening, zodat alles werkt zoals u dat wilt. Soms weet u na verloop van tijd niet meer waar u de gebruiksaanwijzing van de bedienng hebt opgeborgen. Wij helpen u hierbij graag en hebben de meest gevraagde gebruiksaanwijzingen voor uw KLAFS-producten voor u als download ter beschikking gesteld.

KLAFS saunabedieningen

De saunabedieningen staan hieronder in omgekeerd chronologische volgorde. Als u de bedieningshandleiding die u zoekt hier niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice. Tel. 0348 748339 of info@klafs.nl

De bedieningen van de 21e generatie

De KLAFS saunabediening biedt u de mogelijkheid uw sauna comfortabel te bedienen. Voor elk type bad zijn verschillende vast geprogrammeerde standaardprogramma's beschikbaar. Wijzigingen van instellingen in een standaardprogramma worden opgeslagen in een individueel programma (laatste instelling). Voor elk type bad is een individueel programma beschikbaar.

Saunabediening ML modellen

Zoals alle KLAFS saunabedieningen beschikken ook de twee bedieningen van de ML-modellen van de Sauna S1 over veel intelligente technologie voor maximaal comfort, levensduur en veiligheid. Voor beide geldt: voor het eerst in een compacte sauna met triac-technologie. Niet alleen uiterst duurzaam, maar vooral geruisloos.

Saunabediening Touchcontrol

De KLAFS-TOUCHCONTROL biedt u de mogelijkheid om uw cabines comfortabel te bedienen. Er zijn permanent geprogrammeerde ervaringsprogramma's voor verschillende baden. U kunt de instellingen van elk standaardprogramma wijzigen. Deze wijzigingen worden opgeslagen in een individueel programma.

Bedieningsmodellen 18 generatie

De KLAFS saunabediening biedt u de mogelijkheid om uw  sauna  comfortabel te bedienen. Met de draaiknop kan de temperatuur voor en tijdens het baden binnen de instelbereiken worden gewijzigd.

Bedieningsmodellen 16 generatie

De KLAFS saunabediening biedt u de mogelijkheid uw sauna comfortabel te bedienen. Met de draaiknop kan de temperatuur voor en tijdens het baden binnen de instelbereiken worden gewijzigd.

Bedieningen SL-modellen

De KLAFS saunabediening biedt u de mogelijkheid uw sauna comfortabel te bedienen. Voor elk type bad zijn permanent geprogrammeerde standaardprogramma's beschikbaar. U kunt de instellingen van elk standaardprogramma wijzigen. Deze wijzigingen worden opgeslagen in een individueel programma. Voor elk type bad is een individueel programma beschikbaar.

Wellnessfaciliteiten verdienen ook een pauze. Sauna, SANARIUM® of stoombad, onze experts geven uw wellnessfaciliteit een welverdiende inspectie beurt. Ontdek de KLAFS onderhoudspakketten.