KLAFS-sauna op maat voor schuine daken

Maatwerk

Flexibele oplossingen voor iedere ruimte.
Maak een afspraak

Als we om ons heen kijken, bekruipt ons al snel het gevoel dat iedereen wel wat meer ontspanning zou kunnen gebruiken. Iemand, u bijvoorbeeld, die op zo'n moment aan een sauna denkt, zet al een stap in de goede richting. Maar als u van mening bent dat deze droom vanwege plaatsgebrek niet voor u is weggelegd, dan vergist u zich. Ook uw saunawens kan gerealiseerd worden met een perfecte maatwerkoplossing van KLAFS. Onze vakmensen beschikken over zoveel ervaring, dat ze ook voor de meest complexe situaties - kleine ruimtes, veel hoeken etc. - een oplossing op maat hebben.

Van mini tot enorm. Voor thuis en onderweg. Op zolder, in een gewelfkelder, op een jacht of in een luxe designhotel. Waarom we u dit laten zien? Omdat wij van mening zijn dat een naam, die wereldwijd in de meest luxueuze bestemmingen een begrip is voor sauna en wellness, ook bij u thuis prima passend is.

Saunaplanning voor veeleisende ruimtes

Onze experts en ontwerpers doen niets liever dan samen met de architecten van uw appartement of huis te raadplegen over hoe ze gezamenlijk de perfecte wellnessoase voor u kunnen creëren. En ook het spelen met de ruimtelijke aspecten bij u thuis, verwelkomen wij als een creatieve uitdaging. Ogenschijnlijk complexe situaties – erkers, schuine wanden, kelders etc. – zijn voor ons een eindeloze inspiratiebron en een uitgelezen kans om te bewijzen dat KLAFS in staat is om zelfs in de moeilijkste, kleinste, grootste, en/of ruimtes met veel kleine hoekjes, een plek te creëren voor uw ultieme ontspanning die aan al uw wensen voldoet.

 

KLAFS catalogus
... en de wereld kan wachten. 117 pagina's inspiratie, verhalen en productinformatie over sauna's, gezondheid en welzijn.
Bestel gratis onze catalogus incl. prijslijst en begin uw reis naar uw eigen droomsauna. Onmiddellijk beschikbaar om te downloaden na bestelling!
Catalogus bestellen
Volledig individueel sauna ontwerp

DOE EEN WENS!

Sauna ondanks schuin dak: De perfecte oplossing voor u

Schuine daken en balken creëren dan wel een gezellige sfeer, maar de plaatsing van een sauna wordt er niet gemakkelijker op. En ook voor ruimtes die op het eerste gezicht enkel obstakels bieden zoals schuine wanden of talrijke hoeken, geldt: dat wij daar altijd een welkome uitdaging in zien. Onze ervaren experts slagen er telkens weer in, om ook in de meest complexe ruimtes, een buitengewone en unieke sauna te creëren die naadloos in de omgeving opgaat. Uw eigen sauna gerealiseerd door onze experts met oog voor unieke oplossingen - uw garantie voor optimaal genieten van uw sauna.

Uw sauna ontstaat op papier. En eindigt met een tevreden gezicht. Het favoriete motief van onze deskundige adviseurs zijn 'ruitjes', want daarop neemt uw droomsauna, afgestemd op uw wensen en woonsituatie, vorm aan. Van een zolderruimte met schuin dak tot een gewelfkelder - met de juiste oplossing laat zich altijd een plekje vinden voor uw sauna  . En dan zijn er nog onze talrijke modellen in de uitvoeringen waaruit u kunt kiezen uit onze productlijnen: PREMIUM, AURA, PURE und en EMPIRE. Maar ook onze designsauna's, zoals de CASENA of SHAPE kunnen vrijwel overal worden geplaatst. En daardoor bent u verzekerd van veel, heel veel  saunagenot. We doen het allemaal om u te zien glimlachen.

Ontdek de KLAFS-sauna's in speciale inbouwsituaties

De zeer persoonlijke sauna op maat: Particuliere referenties

door Kerstin Baldauf
Sauna Pure
Een ruime sauna voor het hele gezin
Sauna Premium
Van koude garage tot wellness-oase
Sauna Matteo Thun
Maak nu een afspraak
Heeft u vragen over uw sauna of uw persoonlijke wellnessproject? Wij adviseren u graag.
Heeft u vragen over uw sauna of uw persoonlijke wellnessproject? Wij adviseren u graag.
Afspraak maken