Ideeën voor de planning

Geschikt voor uw installatiesituatie
Maak een afspraak

IDEEËN VOOR SAUNA EN WELLNESS THUIS

Sinds het bestaan van sauna's weten we dat totale ontspanning begint in de geest. In uw geest. Vertel ons hoe u zich uw persoonlijke sauna voorstelt - en wij brengen hem bij u thuis. Klassiek of puristisch, ruim of ruimtebesparend: met KLAFS realiseert u niet alleen uw persoonlijke idee van algeheel welzijn, u realiseert het ook.

Het plannen van een sauna in de badkamer

Tijd voor jezelf in zijn mooiste vorm - is de badkamer daar eigenlijk niet de ideale plek voor? Waar anders kunnen we een uur lang de deur sluiten en genieten van rust en privacy?

De sauna is al lang geen exclusief genoegen meer: in grote en minder grote appartementen is hij van de kelder naar de woonkamer verhuisd en is de sauna niet langer een puur functioneel instrument, maar een chic designobject. De individueel geplande sauna kan in elk interieur worden geïntegreerd - en blijft zo in het gezichtsveld van de bewoners en herinnert hen er letterlijk aan er even tussenuit te gaan.

Met de sauna S1 is wellness in uw eigen badkamer nu verrassend mogelijk - en is leven in stijl en comfort niet langer per se een kwestie van vierkante meters. Dankzij het ontwerpprincipe past de S1 ook in een normale badkamer. Wanneer de sauna niet in gebruik is, meet hij niet meer dan een normale kast, maar met een druk op de knop kan de S1 als een zoomlens worden uitgeschoven tot een volwaardige sauna.

De sauna in de badkamer

Ideeën voor de planning

Net als de keuken, die van een aparte bijkeuken is uitgegroeid tot een plaats van ontmoeting, is de evolutie van de badkamer allang begonnen: Van natte ruimte tot schuilplaats, van wasruimte tot wellnessruimte. Ontdek hier verschillende planningsideeën en inbouwsituaties voor de sauna in de badkamer.

PRIVÉ REFERENTIES SAUNA IN DE BADKAMER

Ideeën voor de sauna in de badkamer

We hebben een aantal van onze klanten bij hen thuis bezocht en laten u inspiratie zien voor uw eigen privésauna in de badkamer.

Sauna AURA
Sauna in de badkamernis
De nis in de badkamer, die bij het ontwerp van het huis al bedoeld was voor een sauna, voldoet nu aan zijn doel. Jarenlang werd de hoek nauwelijks gebruikt. Met de kleine saunaruimte is de familie erg gelukkig.
EXTRAVAGANTE BADKAMER
Buitengewone wellnessruimte
VOOR EN NA
Badkamerrenovatie met kleine sauna
EEN BADKAMER OM JE GOED IN TE VOELEN
Sauna onder het schuine dak
Maak nu een afspraak
Heeft u vragen over uw sauna of uw persoonlijke wellnessproject? Wij adviseren u graag.
Heeft u vragen over uw sauna of uw persoonlijke wellnessproject? Wij adviseren u graag.
Afspraak maken

Plannen van een sauna in de wellnessruimte thuis

Waar de sauna te plaatsen is nauwelijks nog de vraag - eerder welke sauna past bij wie? Designobject of functionele essentie, kubus met glazen accenten of rustieke flair - de beslissing is uiteindelijk een kwestie van uw eigen persoonlijkheid en voorkeuren, uw gezondheidsbehoeften en natuurlijk de ruimte die u ter beschikking heeft.

Sauna in de wellnessruimte

Ideeën voor de planning

De trend verplaatst zich van de saunakelder naar de ruimtes waar we wonen en werken. Woonkamers, werkkamers en badkamers worden steeds vaker de context voor een kleine spa thuis. Maar complete spa- en wellnessruimtes voor thuis met een klassieke sauna, SANARIUM® of klein stoombad, ons draagbare droge zoutinhalatieapparaat SaltProX of een infraroodzitje zijn nog steeds de droom van veel ontspanningszoekers voor thuis. Onze fotogalerij biedt inspiratie en ideeën voor saunaruimtes en wellnessruimtes thuis.

PRIVÉ REFERENTIES WELLNESSRUIMTES

Ideeën voor de sauna in de wellnessruimte

Ontdek onze privéreferenties voor wellnessruimtes thuis. Dromen mag!

SAUNA AURORA EN STOOMDOUCHE
Exclusieve wellness thuis
In de nieuw gebouwde villa aan het meer van Zürich zorgen de stoomdouche en KLAFS sauna AURORA samen voor een unieke wellness-sfeer.
BESTE MATERIALEN
Sauna AURA met zwevende ligstoelen
RETRAITE MET SAUNA EN STOOMBAD
Wellness-oase voor het hele gezin
SAUNA CASENA MET GERECYCLED HOUT
Alpine interieur

Laat je inspireren

We bezochten enkele van onze klanten bij hen thuis en tonen u wat inspiratie voor uw eigen privésauna of kleine wellnessruimte thuis. Dromen mag!

U heeft zelf al eerste ideeën opgedaan voor uw sauna thuis en wilt nu concreter plannen? Onze deskundige adviseurs van KLAFS staan te allen tijde voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen over uw individuele saunaplanning. Elke wellnessruimte kan tenslotte enkel zo goed zijn als het advies dat vóór de aankoop wordt gegeven.

KLAFS catalogus
... en de wereld kan wachten. 117 pagina's inspiratie, verhalen en productinformatie over sauna's, gezondheid en welzijn.
Bestel gratis onze catalogus incl. prijslijst en begin uw reis naar uw eigen droomsauna. Onmiddellijk beschikbaar om te downloaden na bestelling!
Catalogus bestellen