Planning

Advies
Planning

Doe een wens

Wij ontwikkelen altijd nieuwe ideeën voor individuele wellnessconcepten om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Of, beter nog: om het te overtreffen!

Omdat elke KLAFS-sauna op maat en uniek is, kunnen wij uw dromen over een ontspanningsruimte op elk moment omzetten in een esthetisch en technisch verbluffende realiteit- al in de ontwerpfase van een huis of door een harmonieuze integratie in een bestaande omgeving. Laat u inspireren door talrijke planningsideeën, op maat gemaakte producten en installatietips voor uw sauna- en wellnessruimte.

Waarom plannen met KLAFS?

10 redenen om KLAFS te kiezen als uw partner voor het plannen en uitvoeren van uw privé-wellnessdroom

1. Puur natuur met SAUNAPUR®
De meest originele van alle saunavormen. Intensieve opgietingen en zachte stralingswarmte. Geen schakelgeluiden in de cabine. Geen opwarming van de sauna. Alleen verkrijgbaar bij KLAFS met gepatenteerde technologie.
SAUNAPUR® ontdekken
2. Vijf baden in één
SANARIUM® biedt u vijf verschillende klimaatzones. Door de luchtvochtigheid te verhogen kan de "gevoelde" warmte constant worden gehouden, zelfs bij een feitelijk lagere temperatuur. Van mild en vochtig tot heet en droog. Een aromabeker zorgt voor een gezond en rustgevend aromabad en de bediening is kinderspel.
SANARIUM® ontdekken
3. Solide vakmanschap
Hooggekwalificeerde medewerkers en tientallen jaren ervaring in de saunabouw. Geteste veiligheid volgens VDE en voortdurend bewaakte RAL-kwaliteit. Garantie ter plaatse. Element en massief houten hutten bekroond met de Blauwe Engel voor bijzonder emissiearme producten, gemaakt van hout uit duurzame bosbouw. Meer over kwaliteit van KLAFS.
Meer over kwaliteit van KLAFS
4. Voor elke smaak
Zo exclusief en individueel als uw huis. Van puur saunagenot in zijn meest klassieke, originele vorm tot luxueuze details, materialen van de hoogste kwaliteit en inspirerende designconcepten die estheten in vervoering brengen. Individualiteit zonder grenzen ontmoet wellness met een wow-effect.
5. Gemaakt van speciaal hout
Het exclusieve gebruik van geselecteerde hoogwaardige houtsoorten en de zorgvuldige verwerking door deskundigen garanderen een professionele constructie en een lange levensduur. Het knoestvrije, robuuste hout van de Canadese hemlockspar is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor de saunabouw. Het is bijna harsvrij en bevat nauwelijks ingrediënten die allergieën kunnen veroorzaken. Het trekt zelfs onder extreme omstandigheden niet krom en geeft gelijkmatig warmte af.
6. Geavanceerde technologie
Digitale technologieën en andere innovaties verhogen het gemak en de flexibiliteit van onze klanten. Gebruiksvriendelijke saunabedieningen kunnen extreem plat worden gebouwd dankzij de modernste digitale technologie. Dankzij de gepatenteerde mechanische Turboheat-functie van de MAJUS-kachel wordt in slechts 20 minuten 90°C bereikt in de sauna. Met de eMove Technology verandert de Sauna S1 binnen 20 seconden van het formaat van een wandkast in een functionele sauna.
Naar de Sauna S1
7. Alles naar wens
Uw persoonlijke wellnessdroom. Onze experts hebben oplossingen op maat voor moeilijke ruimten, schuine daken, gevels of lastige kamers. Veel van onze sauna's kunnen standaard worden gevarieerd in breedte en diepte in stappen van 10 cm en zijn verkrijgbaar in talloze variaties qua materiaal en uitvoering.
8. Aangenaam bezoek
Omdat de aankoop van een sauna een levensbeslissing is, krijgt u in onze talrijke tentoonstellingen en showrooms uitgebreid individueel advies om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw behoeften en eisen. U kunt hier ook accessoires en toebehoren krijgen. Bezoek ons, ruik en voel het hout, dompel u onder in de sfeer van rust en zacht licht - en voel de ziel van KLAFS.
Naar de afspraak
9. Alles uit één bron
Advies en saunaplanning direct bij u thuis of in een KLAFS showroom. Korte levertijden ook voor op maat gemaakte producten. Professionele installatie door ervaren monteurs. Klantenservice en garantiediensten ter plaatse. Service en accessoires ook via onze saunashop.
Naar de saunashop
10. Betaalbare luxe
Constant gecontroleerde hoge kwaliteit. Duurzame constructie. Uitgebreide basisuitvoering. Snelle, betrouwbare service. Probleemloze werking.

Daar kunt u zeker van zijn: als u uw sauna ontwerpt met KLAFS, dan heeft u alles goed gedaan. En dat is ongeacht welk model uit ons productportfolio u kiest.

Saunavinder
Uw droomsauna in een paar klikken? Dat kan met onze unieke saunavinder, die geschikte saunamodellen voor uw leefomgeving aanbeveelt.
Nadat zes vragen zijn beantwoord, ontvangt u een e-mail met drie sauna-aanbevelingen, een prijsopgave en nog veel meer informatie.
Nu beginnen