KLAFS partner

KLAFS biedt klanten al sinds 1928 de perfecte plek voor ontspanning van lichaam en geest. Wat destijds begon als een familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die wereldmarktleider is op het gebied van sauna, wellness en spa. Vandaag zijn ruim 600 medewerkers dagelijks bezig om aan de hoge verwachtingen van onze klanten te voldoen - en zo mogelijk te overtreffen. Van een kleine privé-saunadroom tot luxe hotel-spa. En dat wereldwijd.

Naast onze hoofdvestiging in het Duitse Schwäbisch Hall hebben we nog drie dochterondernemingen in Oostenrijk, Zwitserland en Polen. Ons netwerk van wereldwijd actieve distributiepartners biedt onze klanten de vertrouwde hoge kwaliteit van KLAFS en samen staan ze garant voor unieke resultaten.

  • U bent als ondernemer al actief op het gebied van wellness en spa en wilt uw marktpositie verbeteren met de hulp van een betrouwbare en krachtig presterende partner?
  • U bent als ondernemer actief op het gebied van zwembaden en/of sanitair en wilt uw portfolio uitbreiden met de producten van een ambitieuze en internationaal ervaren partner?
  • U wilt met uw onderneming de markt voor sauna, wellness en spa veroveren en bent op zoek naar een partner met de benodigde ervaring en knowhow?
  • Uw onderneming is gevestigd nicht in Nederland, Duitsland, Oostenrijk of Polen?

Dan hebt u bij dezen gevonden wat u zoekt! Word vandaag nog KLAFS Partner
U bent al partner van KLAFS? Ga naar de KLAFS Partner-World