Schaumdampfbad ESPURO®

ESPURO® schuimstoombad

Een symbiose van stoom en schuim
Ontdek nu

Alles uit één bron

Uitvoering van uw wellnessruimte - van planning tot ingebruikname.
Onze diensten

Commerciële planning voor sauna, spa en wellnessruimten

Een kleine maar fijne saunawereld in uw hotel? Of een grootse spa-ervaring in een klasse apart? Voor ons is er altijd maar één oplossing voor elk project: namelijk degene die bij uw bedrijf past.

Referenties

Saunalandschappen zover het oog reikt! Bekijk ter inspiratie een selectie van onze referenties met sauna's en spa's voor bedrijven, hotels, thermen en recreatiebaden.

Toon alle referenties

KLAFS-diensten in een oogopslag

Overtuig uzelf van de kwaliteit van onze diensten. Een team van binnenhuisarchitecten, technici, bouwopzichters en projectleiders verzorgt het hele project individueel en persoonlijk - van het ruwe ontwerp tot de gedetailleerde planning, van de installatie tot de inrichting van de spa en de ingebruikname.

Onze producten

Sauna, SANARIUM®
Zo individueel als uw project
Stoombad
Grote verscheidenheid aan unieke modellen
Afkoelen
Highlights voor een frisheidskick in de spa
ESPURO® schuimstoombad
Een symbiose van stoom en schuim
Zoutinhalatie Microsalt
Zoutinhalatie als verzachtend extraatje
Infrarood
Van extra's tot warmtecabine
Relaxruimte
Rustzones met ruimte voor ontwerp
Beauty & Treatment
Producten voor wellness in de mooiste vorm
Warmbadvormen
Spa-ervaringen van een bijzonder soort
KLAFS-referentiecatalogus
Bent u op zoek naar uitzonderlijke ideeën voor uw spaproject? Van een kleine privé-sauna tot een luxueuze hotelspa, wij realiseren alles wat u zich kunt voorstellen - overal ter wereld.
Haal de nieuwe KLAFS-referentiecatalogus in huis en duik in de wereld van KLAFS.
Referentiecatalogus bestellen
KLAFS was in staat het project met 100% professionaliteit uit te voeren. De afhandeling en uitvoering was zeer bevredigend voor de eigenaren van het gebouw.
Architect Ute Albrecht over de samenwerking met KLAFS

Sauna en stoombad live beleven op 400 m²

Van idee tot concept, van advies tot realisatie en begeleiding van partners: profiteer van de jarenlange ervaring van onze KLAFS-specialisten voor uw commerciële saunaplanning.

In onze showroom in Schwäbisch Hall kunt u onze producten van dichtbij beleven - desgewenst met een echte badervaring! Of u vindt gemakkelijk een adviseur bij u in de buurt via onze showroomzoeker.

Vind een showroom in de buurt

Voer uw postcode in. Via product-zoeken kunt u gemakkelijk vinden waar uw gewenste model wordt tentoongesteld.

Goed gepland: Uw sauna en wellnessruimte als showcase

Kies een wellnessruimte die inspireert - en laat uw gasten genieten van perfecte ontspanning in uw wellnessomgeving, compleet met sauna, stoombad en meer. Zorg ervoor dat uw saunalandschap wordt herinnerd!

Hoge kwaliteit en op maat gemaakt: Saunaconcepten voor uw succes

Een groot team van ervaren binnenhuisarchitecten, technici en projectmanagers voltooit met grote deskundigheid, passie en oog voor detail de sauna- en spaprojecten - allemaal even individueel als de sfeer in hotels of wellnesscentra.

Maar één aspect hebben ze allemaal gemeen: ze zijn een waardevolle investering in de waarste zin van het woord. Samen met u kiezen wij het concept dat perfect bij uw ruimte past en duurzaam werkt - visueel, technisch en qua bedrijfsvoering.

Ervaar in 200 seconden wat er mogelijk is met KLAFS

Zoals het gezegde luidt: (bewegende) beelden zeggen meer dan duizend woorden. Daarom nodigen wij u uit achterover te leunen en deze film te bekijken om zo een eerste indruk te krijgen van hoe extravagant en innovatief KLAFS de thema's sauna, zwembad en spa voor klanten interpreteert. Wij wensen u veel plezier met deze korte reis om de wereld!

KLAFS in een oogopslag

Marktleider. 854 werknemers. 33 showrooms. Meer dan 250.000 sauna's van KLAFS zijn wereldwijd gerealiseerd en geïnstalleerd om u volledige ontspanning te bieden. Er zijn 2811 afzonderlijke onderdelen nodig om de PURE sauna te vervaardigen.

Expertise en advies
Op weg naar uw droomsauna laten we u niet in de steek. In een gedetailleerd, persoonlijk gesprek nemen onze deskundige adviseurs de tijd voor uw wensen. We zijn er voor u.
Advies
Alles uit één bron
Van het eerste idee tot het regelmatige onderhoud - wij zijn uw partner met competente adviseurs, binnenhuisarchitecten, technici en ervaren monteurs. Service inbegrepen: klantenservice ter plaatse, garantiediensten en accessoires.
Bedrijf
Productinnovaties
Het is leuk als deskundige juryleden enthousiast zijn. En nog leuker als onze klanten dat ook zijn. Kijk eens naar onze bekroonde innovaties, uitstekend design en geprezen merkontwikkeling.
Awards