Goed gepland: Maak van uw spa een showcase

Kies voor een spa die inspireert - en laat uw gasten perfect ontspannen in uw geheel van sauna, stoombad etc. Zorg ervoor dat uw huis onthouden wordt met uw saunalandschap!

De eerste en belangrijkste stap is het kiezen van een competente partner. Ons grote deskundige team van ervaren interieurontwerpers, technici en projectmanagers realiseert uw spaprojecten met grote deskundigheid, passie en oog voor detail. Met KLAFS maakt u de juiste keuze en kiest u vanaf het begin voor planningscompetentie, ervaring en deskundigheid!

Diensten

Overtuig uzelf van de kwaliteit van onze prestaties en diensten. Een team van binnenhuisarchitecten, technici, bouwopzichters en projectleiders verzorgt het hele project individueel en persoonlijk - van het ruwe ontwerp tot de gedetailleerde planning, van de installatie tot de inrichting van de spa en de ingebruikname.

State-of-the-Art: Wij ontwerpen de spa van morgen

Wat van KLAFS komt maakt altijd een duidelijk statement: Design, inventiviteit en grootse ideeën hebben ons tot de innovatiemotor van de hele sauna- en spa-industrie gemaakt. Waar wij vooral de nadruk op leggen: tijdloze esthetiek en duurzaam gebruik van grondstoffen.

Wellness in privé - de sauna in uw eigen hotelkamer

Cocooning, veiligheid, privacy - deze trends veranderen ook de behoeften van de gast in het hotel. Voor hoteliers is de vraag: Waar en onder welke omstandigheden voelen hotelgasten zich prettig? Met het Spa en Suite concept biedt KLAFS hierop een toekomstbestendig antwoord.

Maak nu een afspraak
Heeft u vragen over uw sauna of uw persoonlijke wellnessproject? Wij adviseren u graag.
Heeft u vragen over uw sauna of uw persoonlijke wellnessproject? Wij adviseren u graag.
Afspraak maken

Veilig, energiezuinig en innovatief

Geavanceerde technologie zorgt voor een optimale energiebalans van de spafaciliteit in uw bedrijf.

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu