Voor elk project de juiste oplossing - dankzij uitstekend advies

Goed geïnformeerd en altijd ondersteund door deskundigen - wij handelen flexibel en professioneel, zodat er een spa- en wellnessfaciliteit ontstaat die precies bij u en uw project past.

Gespecialiseerd advies

Wat u zich kunt voorstellen, kunnen wij maken.

Van een kleine wellnessruimte tot een luxueuze hotelspa, wij realiseren praktisch alles wat u zich kunt voorstellen - en dat overal ter wereld. Bij elk project is ons doel iets unieks te creëren en de klant en gebruiker volledig tevreden te stellen. Profiteer van onze schat aan ervaring uit meer dan 240.000 gerealiseerde en geïnstalleerde spa’s en stel al uw vragen in een gesprek met onze deskundige adviseurs. Wij wachten op u in één van onze 2 showrooms in Nederland!

Maak nu een afspraak
Heeft u vragen over uw sauna of uw persoonlijke wellnessproject? Wij adviseren u graag.
Heeft u vragen over uw sauna of uw persoonlijke wellnessproject? Wij adviseren u graag.
Afspraak maken

Sauna en stoombad live beleven op 400 m²

Van idee tot concept, van advies tot realisatie en begeleiding van partners: profiteer van de jarenlange ervaring van onze KLAFS-specialisten voor uw commerciële saunaplanning.

In onze showroom in Schwäbisch Hall kunt u onze producten van dichtbij beleven - desgewenst met een echte badervaring! Of u vindt gemakkelijk een adviseur bij u in de buurt via onze showroomzoeker.

Vind een showroom in de buurt

Voer uw postcode in. Via product-zoeken kunt u gemakkelijk vinden waar uw gewenste model wordt tentoongesteld.

Michael Bauer is al vele jaren verantwoordelijk voor de baden van Karlsruhe. Zijn professioneel advies is bovengemiddeld en de samenwerking is zeer vertrouwelijk.
Oliver Sternagel, directeur en afdelingshoofd van Karlsruher Bädergesellschaft mbH
KLAFS-referentiecatalogus
Bent u op zoek naar uitzonderlijke ideeën voor uw spaproject? Van een kleine privé-sauna tot een luxueuze hotelspa, wij realiseren alles wat u zich kunt voorstellen - overal ter wereld.
Haal de nieuwe KLAFS-referentiecatalogus in huis en duik in de wereld van KLAFS.
Referentiecatalogus bestellen

Onze producten

Sauna, SANARIUM®
Zo individueel als uw project
Stoombad
Grote verscheidenheid aan unieke modellen
Afkoelen
Highlights voor een frisheidskick in de spa
ESPURO® schuimstoombad
Een symbiose van stoom en schuim
Zoutinhalatie Microsalt
Zoutinhalatie als verzachtend extraatje
Infrarood
Van extra's tot warmtecabine
Ontspanning
Rustzones met ruimte voor ontwerp
Beauty & Treatment
Producten voor wellness in de mooiste vorm
Warmbadvormen
Spa-ervaringen van een bijzonder soort
Contact

Heeft u vragen of wensen?

Als u meer wilt weten over onze producten, diensten en ons bedrijf, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of via ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Hoofdkantoor van KLAFS in Nederland

KLAFS GmbH
Jaap Bijzerweg 5
3446 CR Woerden
T +31 (0)348 748339
info@klafs.nl
www.klafs.nl

KLAFS in een oogopslag

Marktleider. 854 werknemers. 33 showrooms. Meer dan 250.000 sauna's van KLAFS zijn wereldwijd gerealiseerd en geïnstalleerd om u volledige ontspanning te bieden. Er zijn 2811 afzonderlijke onderdelen nodig om de PURE sauna te vervaardigen.

Expertise en advies
Op weg naar uw droomsauna laten we u niet in de steek. In een gedetailleerd, persoonlijk gesprek nemen onze deskundige adviseurs de tijd voor uw wensen. We zijn er voor u.
Advies
Alles uit één bron
Van het eerste idee tot het regelmatige onderhoud - wij zijn uw partner met competente adviseurs, binnenhuisarchitecten, technici en ervaren monteurs. Service inbegrepen: klantenservice ter plaatse, garantiediensten en accessoires.
Bedrijf
Productinnovaties
Het is leuk als deskundige juryleden enthousiast zijn. En nog leuker als onze klanten dat ook zijn. Kijk eens naar onze bekroonde innovaties, uitstekend design en geprezen merkontwikkeling.
Awards