Onderhoud en service

Een kleine pauze na gedane werkzaamheden - dat is niet alleen goed voor ons als mens, maar zeker ook voor uw wellness-installatie. Het maakt geen verschil, een sauna & SANARIUM® of een stoombad, de beste start direct tijdens een pauze is onderhoud door onze experts. Deskundige service, en probleem oplossingen speciaal voor de verschillende KLAFS wellness-systemen: Ontdek onze onderhoudspakketten.

Sauna en SANARIUM®

Controle van het systeem en de elektrische installatie, inspectie van de elektrische en mechanische componenten van de sauna cabine, reiniging van de verdamper, de noodzakelijke onderdelen vervangen en testen of alles naar behoren werkt.

Bestel onderhoud voor sauna en SANARIUM®

Stoombad

Controle van het systeem en de elektrische installatie, inspectie van de elektrische en mechanische componenten van het stoombad, reiniging van de verdamper, de noodzakelijke onderdelen vervangen en testen of alles naar behoren werkt en testen of alles naar behoren werkt.

Bestel onderhoud voor stoombad en hamam

 

KLAFS KLANTENSERVICE: WIJ ZIJN ER VOOR U.

De KLAFS klantenservice staat u graag bij met deskundig advies en snelle hulp bij uw problemen. En als de situatie acuut wordt, komen wij op werkdagen bij u langs. Voorradige accessoires en reserveonderdelen kunnen indien nodig binnen 24 uur per expres worden verzonden.

Service Hotline: 0348 748339