Data, beurzen en evenementen

De  INTERNORGA  is een vakbeurs voor de out-of-home markt en presenteert een grote verscheidenheid aan trends in alle thematische gebieden van de sector. Zij is door de Vereniging van de Duitse Beursindustrie (AUMA) geclassificeerd als de enige internationale beurs voor gastronomie in Duitsland. 

U vindt KLAFS op stand B3.EG.413

De  FIBO  is 's werelds toonaangevende beurs voor fitness, wellness en gezondheid. Meer dan 500 exposanten presenteren hun innovaties op de FIBO in Keulen - van de nieuwste fitnessmode en trainings- en voedingsmethoden tot creatieve sauna- en spatrends, die natuurlijk te ontdekken zijn bij KLAFS in  hal 8, stand B28.

 

Sauna, stoomband, infrarood

Trends en nieuws rond de "hot" topics

Krijg alle belangrijke informatie en achtergronden over de huidige saunatrends wanneer u een beurs bezoekt en maak kennis met onze nieuwste sauna-, stoombad-, pool- en spaproducten. We kijken uit naar uw komst.

Persoonlijk, gekwalificeerd, veilig: KLAFS advies en planning

Advies, installatie, klantenservice of administratie - natuurlijk staan de experts van KLAFS nog steeds voor u klaar! 

Als u vragen heeft over uw persoonlijke project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

KLAFS catalogus
... en de wereld kan wachten. 117 pagina's inspiratie, verhalen en productinformatie over sauna's, gezondheid en welzijn.
Bestel gratis onze catalogus incl. prijslijst en begin uw reis naar uw eigen droomsauna. Onmiddellijk beschikbaar om te downloaden na bestelling!
Catalogus bestellen