KLAFS Spa en Wellness Referenties - Rupertus
KLAFS Spa en Wellness Referenties - Rupertus

Rupertus Therme

Bad Reichenhall, Duitsland

Idee en concept

De twee pure natuurschatten AlpenSalz en AlpenSole zijn de unique selling point van het Spa en Family Resort RupertusTherme. Een nieuw modern AlpenSole-stoombad en een AlpenSole-whirlpool zijn nu gecreëerd in de pekelgrot in de kelder van het thermenlandschap. Het nieuwe AlpenSole-stoombad met vijf procent verstuiving uit Bad Reichenhall vervangt nu het vorige gradeerwerk.  

De kubusvorm van het nieuwe AlpenSole-stoombad doet denken aan de vorm van zoutkristallen. De banken aan de lange zijwand zijn door tussenschotten verdeeld in meer "privézones". Er is echter altijd visuele controle over de hele ruimte. Tegenover de zitbanken aan de muur bevindt zich de Alpine-zoutoutlet met licht, geluid en stoom. Zowel de stoom- als de alpine zoutwaterproductie zijn getimed. Een programmagestuurde gekleurde RGB-verlichting maakt het voor de gasten zichtbaar, voelbaar en waarneembaar en creëert door de AlpenSole een bijzonder aangename feelgood sfeer met een gezondheidsbevorderend neveneffect.

Afmeting

850 m² overdekt sauna/spa-landschap. Buitenruimte 3300 m².
Laistbad, zoutbad speciaal ontwerp in speciale vorm en speciale betegeling. Individuele rustieke sauna met zoutsteenmuur. Zeer individuele doucheruimte.

Onderscheidingen

2019 Keurmerk voor "Premium Quality" van de Duitse Wellnessvereniging 2019.

Rupertus Therme

Friedrich-Ebert-Allee 21
83435 Bad Reichenhall
Duitsland 

Naar de website

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu