Victoria-Jungfrau Spa

Interlaken, Zwitserland

Idee en concept

Het traditionele hotel is de afgelopen eeuw voortdurend getransformeerd tot een modern luxehotel. Dit komt ook tot uiting in zijn spa: Warme aardetinten, fijn notenhout en sfeervolle verlichting creëren een unieke sfeer waarin de tijd lijkt stil te staan. In deze stijlvolle ambiance komt ontspanning als geroepen.

Afmeting

Totale oppervlakte: 5500 m². Heat Experience Zone op 250 m²: Finse sauna, elk een stoombad voor mannen en vrouwen, afkoelingsruimte met belevenisdouches en ijsfontein van kwartsiet en sfeervolle Candle Lounge met kaarsen en open vuur.

Naast de met licht overgoten glazen en stalen hotelboulevard, die als ontvangsthal dient en de Victoria en Jungfrau gebouwen verbindt, werd in 1991 de spectaculaire 5.500 m² grote Victoria-Jungfrau Spa gebouwd en in december 2002 uitgebreid met de Bel Air vleugel. Gasten hebben toegang tot 16 behandelruimten, exclusieve verwarmings- en koelruimten en een eigen spa. Ten slotte werd in 2011 de Heat Experience Zone gecreëerd, die de Victoria-Jungfrau Spa harmonieus aanvult.

VICTORIA-JUNGFRAU GRAND HOTEL & SPA

Höheweg 41
CH-3800 Interlaken
Zwitserland

Naar de website

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu