BEURZEN, DATA en EVENEMENTEN

12.01.-16.01.2016: SWISSBAU, Basel / Zwitserland

Swissbau is één van de grootste bouw beurzen in Europa en is om de twee jaar de centrale ontmoetingsplaats voor de bouwsector in Zwitserland. KLAFS presenteert haar noviteiten in de speciale tentoonstelling "Bathroom Trends".

Naar de website van het Congres

13.01. - 19.01.2014: imm Cologne, Internationale Einrichtungsmesse, Köln / Deutschland

De imm cologne is een van 's werelds belangrijkste beurzen rond de thema's leven, inrichting en wonen. Op de beursvloer vindt u rijkelijk woon ideeën voor trendsetters en levert de markt nieuwe impulsen. Exposanten zijn de belangrijkste motor van innovatie en marktleider – net als KLAFS.

27.01.-28.01.2016: Wereld-markt-leider Congres, Schwäbisch Hall / Duitsland

De Duitse Congres van wereld-markt-leiders vindt op 27 tot 28 januari 2016 in reeds haar zesde editie in Schwäbisch Hall plaats. Als marktleider voor de sauna, zwembad en spa mag KLAFS zich hier presenteren.

27.01.-28.01.2016: ARCHITECT@WORK, London / Groot Brittannië

De ARCHITECT @ WORK LONDEN is een beurs speciaal voor architecten, ingenieurs, interieurarchitecten, interieurbouwer en andere opdrachtgevers met een focus op productinnovatie. Tentoongesteld zijn uitsluitend nieuwigheden en innovatieve producten, materialen, toepassingen en diensten, die worden voorgelegd aan een commissie van architecten en interieurontwerpers om over de innovatie-waarde van elk tentoongesteld product een mening geeft en besteedt ook aandacht aan een evenwichtig aanbod, zodat de individuele productgroepen naar behoren worden vertegenwoordigd.

KLAFS heeft deze uitdaging aangenomen en presenteert zijn ruimtebesparende Sauna S1.

09.02.-13.02.2016: Furniture Fair, Stockholm / Zweden

De Stockholm Furniture Fair is de grootste Zweedse meubel beurs. Specialisten en op de laatste dag ook particulieren zijn van harte welkom om zich over de nieuwste producten en trends in de meubelsector te informeren - zoals het revolutionaire, ruimtebesparende Sauna S1 concept van KLAFS. Parallel aan de tentoonstelling zal een aantal seminars, lezingen en prijsuitreikingen worden gehouden.

20.02.-24.02.2016: INTERGASTRA, Stuttgart / Duitsland

Onder het motto "De hele wereld van de Hospitality - Business" gepresenteerd door INTERGASTRA een breed scala van trends in de horeca en hotel sector. Een speciale presentatie van KLAFS in de speciale tentoonstelling "Focus Hotel" is de ruimte besparende Sauna S1, die in het kader van de tentoonstelling met de "INTERGASTRA Innovation Award" wordt toegekend.

07.03.–15.03.2016: HABITAT JARDIN, Lausanne / Zwitserland

De tentoonstelling HABITAT JARDIN Lausanne is een traditionele beurs voor bouw, huisvesting en exterieur design. Meer dan 500 exposanten presenteren zich met hun producten en diensten voor huiseigenaren en iedereen die dat graag wil worden. Als marktleider voor de sauna, zwembad en spa mag hier KLAFS natuurlijk niet ontbreken.

07.04.–10.04.2016: FIBO, Keulen / Duitsland

De FIBO is 's werelds grootste vakbeurs voor fitness, wellness en gezondheid. Meer dan 700 exposanten uit ongeveer 40 landen presenteren op de FIBO in Keulen hun nieuws - van de huidige conditie mode over de laatste training en voedingsmethoden tot aan creatieve sauna en spa trends, die zijn natuurlijk te ontdekken bij KLAFS.

12.04.–17.04.2016: Salone del mobile, Milaan / Italië

De Salone del Mobile, ook wel bekend als de meubelbeurs in Milaan, is 's werelds grootste beurs in zijn soort. Meer dan 2.500 exposanten zullen op meer dan 5.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte hun nieuwste ideeën over de thema's van het leven en inrichting presenteren. En omdat meer en meer mensen het onderwerp ontspannen een belangrijke rol in hun eigen huis speelt, is ook KLAFS met een stand in Milaan vertegenwoordigd.

Binnenkort vindt u hier andere belangrijke data voor 2015.