AIDA Cruises

Op alle oceanen

Idee en concept

In het begin was er het idee van een vakantie op zee naast de klassieke cruise, geheel zonder tradities en conventies. Reizen met het eerste clubschip in zijn soort was actief en ongedwongen tegelijk. Een absolute noviteit op de cruisemarkt. Het succesverhaal van deze vakantievorm begon met de huidige AIDAcara in 1996 en is niet meer te stoppen.

Afmeting

 

Totale oppervlakte: 2000 m². Binnen: Sauna en stoombadlandschap met afkoelruimte en ijswand, relaxruimte met SONNENWIESE®, privé spa-suite met whirlpool, SANARIUM®, loungeruimte, behandelingsruimte met massages, cosmetische behandelingen, manicure, kapper, solaria, spa-café. Buiten: Groot zonnedek met avontuurlijk poollandschap en intrekbaar glazen dak, poolbar.

De meest perfecte locatie voor een "spa aan boord" is waarschijnlijk direct boven de brug. Op het cruiseschip AIDAdiva kreeg deze prominente plaats voor het eerst een wellnessruimte. Het biedt gasten een onbelemmerd, prachtig uitzicht op zee vanuit de sauna, het stoombad, de behandelings- en relaxruimten.

AIDA CRUISES

Op alle oceanen

Naar de website

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu