Eden Roc Spa

Ascona, Zwitserland

Idee en concept

Geïnspireerd door de kleuren en materialen van de omgeving: De mozaïektegels op de muren glinsteren van blauw naar grijs in de kleuren van het Lago Maggiore. De behandelruimten reflecteren de bloemenwereld van Ticino. En de Ticino natuursteen "Valle Maggia" is overal in de spa te vinden.

Afmeting

Totale oppervlakte: 2000 m². Saunawereld: Sauna, SANARIUM®, stoombad, twee doucheruimten, ijsfontein en een warmtebank met voetverwarmingsbad. Dames-spa: SANARIUM®, stoombad, slakkendouches en relaxruimte. Beauty-gebied met zeven behandelruimten voor cosmetica en massages, waaronder een SANOSPA massagebad. Waterwereld: Binnen- en buitenpool, hydropool met acht bubbleloungers en Kneipp-bad. Fitnessruimte. Kapper.

Als hoofdaannemer voor de inrichting werkte KLAFS nauw samen met interieurarchitect Carlo Rampazzi en de familie Kipp-Bechtolsheimer. Er werden vier nieuwe eilanden van ontspanning gecreëerd, die zich uitstrekken over de twee gebouwen van de Eden Roc en met elkaar verbonden zijn via de speciaal aangelegde spa-passerelle. Niets staat een harmonieuze spa-ervaring in de weg.

EDEN ROC

Via Albarelle 16
CH-6612 Ascona
Zwitserland

Naar de website

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu