Emser Therme

Bad Ems, Duitsland

Idee en concept

Het ontwerp van de Emser Therme speelt met het idee van aangespoelde rivierkiezels die daar als bij toeval zijn achtergelaten. De therme zelf heeft een soort kiezelvorm door de afgeronde hoeken, glazen enz. Er zijn ook "stenen" in het interieur: De gastronomie, de winkel en de sauna zijn als stenen in het gebouw gemodelleerd.

Afmeting

Totale oppervlakte: 7500 m². Saunawereld met 780 m²: SANARIUM®, zoutsauna, stoombad, belevenisdouches, dompelbad, relaxruimte, open haardruimte, saunabar, tuinsauna met infusiesauna, SIDROGA stoombad. Riviersauna: Infusiesauna, hogetemperatuursauna, relaxruimte, zonnedek. Wellnessruimte, massage en cosmetische behandelingen. Fitnessruimte. Thermale zone, waterzwembad, buitenzwembad.

Ruimtelijkheid en vrijgevigheid kenmerken de Emser Therme. De organische vormen van de kiezel zijn in alle delen van de faciliteit terug te vinden; het monochrome kleurenschema van afzonderlijke delen zoals dat van de stoomsauna versterkt het kalmerende effect op de bezoeker en bevordert het ontspanningsproces.

EMSER THERME

Viktoriaallee 25
56130 Bad Ems
Duitsland

Naar de website

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu