Hof van Saksen private label sauna
Hof van Saksen private label sauna

Hof van Saksen

Nooitgedacht, Nederland

Luxe wellnessresorts

Het familieresort Hof van Saksen in Nooitgedacht, Drenthe (NL) is een luxe resort waar gasten een premium beleving ervaren. Om te zorgen dat gasten blijven ontdekken, ontspannen en genieten, vernieuwt het resort het aanbod continu. Momenteel ondergaan alle boerderijen op het resort een totale upgrade in zowel ruimte, luxe als comfort.

De Luxe en Luxe Wellness boerderijen, het topsegment op het resort, worden daarbij flink uitgebreid. Naast het volledige Studio Piet Boon design krijgen de boerderijen een ruime badkamer met een private label sauna van KLAFS.

Het aanbod van de Luxe en Luxe Wellness boerderijen op het resort wordt met de vernieuwing flink uitgebreid. Het ontwerp van dit topsegment is van Studio Piet Boon. Piet Boon is met zijn internationaal opererende studio een grote naam in de hospitalitywereld en is ook bij Hof van Saksen geen onbekende. Al bij de bouw van het resort in 2007 tekende Piet Boon voor het interieur van het hoofdgebouw.

Inrichting Luxe en Luxe Wellness boerderijen

Gasten vinden rust, ruimte en luxe de drie meest kenmerkende elementen van Hof van Saksen. Studio Piet Boon verwerkte ze tot in de kleinste details in zijn nieuwe design van de compleet vernieuwde Luxe en Luxe Wellness boerderijen. Robuuste, natuurlijke materialen en kalmerende kleurenpaletten creëren een harmonieuze en samenhangende sfeer.

Naast het volledige Studio Piet Boon design, krijgen de boerderijen een ruime badkamer met een private label sauna van KLAFS. Maar liefst 25% van de 600 boerderijen op het resort biedt het comfort van een luxe sauna in de badkamer. De KLAFS sauna’s zijn specifiek voor de ruimte op maat gemaakt. De luxe sauna’s zijn vervaardigd van prachtig hemlock-hout en voorzien van een grote grijs glazen pui, indirecte verlichting en BONATHERM onderbankverwarming. Gasten kunnen daardoor tijdens het verblijf comfortabel, sfeervol en ongecompliceerd genieten van de luxe wellness-faciliteit.

Ook buiten zijn de boerderijen verrijkt met een luxe ingericht terras met comfortabele loungeset en een grote veranda. De Luxe Wellness boerderij beschikt bovendien over een ruime Jacuzzi. Hof van Saksen claimt met deze vernieuwingen internationaal een toppositie in haar segment.

Hof van Saksen: ‘Het is een ambitieus project waarbij alle boerderijen een compleet vernieuwde inrichting krijgen. Daarbij is gekozen voor hoogwaardige merken, materialen en wordt samengewerkt met de beste designers. Hof van Saksen ontvangt jaarlijks ruim 190.000 gasten op het resort en is op vele gebieden trendsetter en toonaangevend voor de branche.’

HOF VAN SAKSEN

Borgerderstraat 12
9449 PA Nooitgedacht
Nederland

Naar de website

TECHNISCHE GEGEVENS

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu