Home of Balance

Dornbirn, Oostenrijk

Idee en concept

Het multifunctionele gebouw Panoramahaus Dornbirn met hotel, seminar- en fitnesscentrum maakt een duidelijk statement midden in het Vorarlbergse Rijndal. De wellnessruimte bevindt zich op de meest prominente plaats tussen de basis- en de hoogbouwverdieping. Het is niet alleen het hart van het Panoramahaus Dornbirn, maar tegelijkertijd een royale oase van rust, ontspanning en zelfbewustzijn te midden van een drukke omgeving.

Afmeting

Totale oppervlakte van de wellnessruimte: ongeveer 1900 m². Interieur: ongeveer 950 m². Damessauna: SANARIUM®, zoutstoombad, infraroodcabine, spa en relaxruimte. Gemengde sauna: SANARIUM® Finse sauna, zoutstoombad, infraroodcabine, voetreflexparcour TAOSENSA®, spa- en relaxruimte. Indoorpool. Buitenruimte: ongeveer 950 m². Gemengde sauna: SANARIUM®, 2 opgietingsauna's, Kneipp-bad, wellness- en relaxruimte, outdoorpool.

De heldere vormentaal, weinig maar tegelijkertijd warme materialen en het uitzicht op de Vorarlberger en de Zwitserse bergen plaatsen de binnen- en buitenruimten in directe relatie tot elkaar. De combinatie van uitgestrektheid en intimiteit creëert zo een plek die ideaal is om lichaam, geest en ziel te ontspannen en zichzelf te vinden.

PANORAMAHAUS HOME OF BALANCE

Messestraße 1
6850 Dornbirn
Oostenrijk

Naar de website

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu