Hyatt Centric Levent

Istanbul, Turkije

Idee en concept

Dit bad- en saunalandschap is geïnspireerd op Turkse tradities en designelementen die de hammamcultuur weerspiegelen. De tegenstelling van oud en nieuw heeft geleid tot een unieke, eigentijdse en luxueuze ruimte. De ontwerptaal van de spa is afgeleid van geslepen diamanten, bijvoorbeeld in het plafond van de hammam. Het onderstreept de exclusieve claim: Want wat is er kostbaarder dan diamanten?

Afmeting

Totale oppervlakte: 2000 m² op drie verdiepingen. Aparte dames- en herenspa met elk een ruime hammam, twee stoombaden, sauna, natte massageruimte met SPAVITAL STONE, modderbad en ijsfontein. Gemengde spa-ruimte: Sauna, stoombad en SNEEUWPARADIJS. VIP Private Spa met ruime stoomdouche. Poolgedeelte met vier LINEA verwarmde ligstoelen.

De pool is bedekt met spiegelende zilveren glazen tegels. Dit weerspiegelt het uitgebreide gouden muur-plafondelement. Het verlichtingsconcept is ook geïnspireerd op traditionele hammams, waar de zon door filigraanpatronen in het plafond naar binnen schijnt: Verlichtingselementen roepen een spel op van licht en schaduw op plafonds en muren.

HYATT CENTRIC LEVENT

Buyukdere Cad. No 136
Levent Mh.
34330 Istanbul
Turkije

Naar de website

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu