Hubertus Mountain Refugio
Hubertus Mountain Refugio

Mountain Spring Spa

Balderschwang, Duitsland

Idee en concept

Dicht bij de natuur staan is een belangrijk onderdeel van de missie van de Hubertus Mountain Refugio Allgäu. Lichaam en ziel in harmonie brengen met de natuur en rust vinden kan in de Mountain Spring Spa.

Afmeting

Totale oppervlakte: 4500 m². Bergsauna met dompelbad, Finse sauna, sauna's met panoramisch uitzicht, stoombad, infraroodligstoel, POLARIS ijsfontein, Microsalt, infinity-pool, natuurlijk zwemmeer, behandelruimten.

Onderscheidingen

2022 Wellness Aphrodite 2022: Het uitstekende totaalconcept van de HUBERTUS Mountain Refugio Allgäu werd door de jury erkend met de Wellness Aphrodite 2022. Het HolisticLife concept van het huis draait om mindfulness, natuur en puur leven.

2018 German Brand Award 2018: Bekroond met een German Brand Award in goud in de categorie "Brand Creation - Print" voor de ontwikkeling van het nieuwe "Leabig" magazine. iF DESIGN AWARD 2018: Het tijdschrift "Leabig" weerspiegelt de diepe verbondenheid van Hubertus Lodge met de natuur, de omgeving en de traditie. Het magazine is rijkelijk gefotografeerd, geïllustreerd en vormgegeven om te laten zien waar het bij HUBERTUS echt om draait: Het holistische leven in de bergen.

HUBERTUS MOUNTAIN REFUGIO Allgäu

Dorf 5
87538 Balderschwang
Duitsland

Naar de website

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu