Roomers

Frankfurt am Main, Duitsland

Idee en concept

Een holistische communicatie van inhoud, interieurontwerp en de enscenering ervan met materiaal, tactiele prikkels, licht en geluid.

Afmeting

Totale oppervlakte: 680 m². Het wereldnieuws op het hoogste niveau in het 6e district. Op de eerste verdieping: het speciaal voor Roomers door 3deluxe ontwikkelde Biorhythm-vergader- en wellnesslandschap met Biorhythm-sauna, stoombad, glasparel-ligstoelen, belevingsdouchehoek, whirlpool.

De hele conferentie- en wellnessruimte wordt gekenmerkt door de onmiskenbare lamellenoptiek. Het middelpunt van de revolutionaire designlijn Biorhythm is de KLAFS sauna, die de filosofie van Nik Schweiger als uit een blok gesneden weerspiegelt. Het saunaconcept ensceneert interieurdesign met materiaal, licht en geluid als een holistische communicatie. In de organisch gevormde glasparels passen de warme glasparels zich aan de vorm van het lichaam aan en stimuleren zo door haptische prikkels. Vloeiende lichtobjecten direct boven de spa herinneren de bezoekers aan mysterieuze diepzeeorganismen en voeren hen mee naar een natuurlijk homogene wereld.

ROOMERS

Gutleutstraße 85
60329 Frankfurt am Main
Duitsland

Naar de website

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu