The Gleneagles® by Espa

Perthshire, Verenigd Koninkrijk

Idee en concept

Het legendarische hotel en golfresort, gelegen in een vallei in de Schotse Hooglanden, doet sinds 1924 denken aan een verfijnd paleis.

Afmeting

Totale oppervlakte: 2000 m². Gescheiden sauna en stoombad met ijsfontein en belevenisdouches. Unisex Vitality-pool, verwarmde ligstoelen. Rustige zones, binnenplaats in de open lucht. 20 ruime behandelkamers met aangrenzende badkamers. Trainingsruimte met zwembad, fitness- en dansstudio. Kapper.

De in maart 2008 heropende spa herinterpreteert een aloude Romeinse badroutine en bijbehorende plattegrond in een nieuw ontwerp: De zones voor mannen en vrouwen liggen parallel aan elkaar en komen aan het einde uit in het donkerbruine, bijna zwarte Vitality-pool, met aan de zijkanten verwarmde ligstoelen voor de baders.

Onderscheidingen

2018 "Best Golf Resort in the World" bij de Daily Telegraph en Ultratravel Magazine's ULTRAs 2018 Awards voor een opmerkelijke zeven opeenvolgende jaren, "Domestic Bliss" award bij de National Geographic Traveller Reader Awards 2018 voor het tweede achtereenvolgende jaar,  "Best Hotel in Scotland" door de "Best Hotel in Scotland" voor het vijfde achtereenvolgende jaar, "Best Spa in Scotland" bij Good Spa Guide 2018 Awards, Best UK Golf Resort bij de Square Mile Golf Awards 2018.

2019 "Europees golfresort van het jaar 2019" bij de IAGTO Golf Industry Awards
  

THE GLENEAGLES® HOTEL

The Gleneagles® Hotel
Auchterarder
Perthshire
Schotland PH3 1NF
Verenigd Koninkrijk

Naar de website

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu