Idee & concept

De basisgedachte was een vakantie op zee, maar dan los van de standaard tradities van de klassieke cruises. Dit clubschip moest ontspanning en activiteiten bieden - op een unieke wijze. Een absolute première op het gebied van de cruise als vakantievorm. Een succesverhaal dat met de AIDAcara in 1996 begon en nog lang niet ten einde is.


Afmetingen

Totaal oppervlak: 2.000 m². Binnenruimte: sauna- en stoombadwereld met afkoelruimte en ijswand, rustruimte met SONNENWIESE®, Private Spa Suite met whirlpool, SANARIUM®, een relax-hoek, behandelingsruimtes voor massages, schoonheidsbehandelingen, manicure, een kapsalon, solarium en spa-café. Buiten: Royaal zonnedek met belevings-pool en sluitbaar glazen dak, pool-bar.


De optimale locatie voor een 'Spa on board' is zonder enige twijfel boven de brug. Op het cruiseschip AIDAdiva bevindt zich de wellnessruimte dan ook precies daar. Een prominente première. Hier kunnen gasten genieten van de sauna, een stoombad, behandelingen, relaxen in de rustruimtes en vergezichten over zee.


AIDA Cruises

Over alle wereldzeeën

Naar de website