Idee & concept

De unieke ligging midden in het nationale natuurpark New Forest vormde de basis voor het concept van de Herb House Spa. In de bijzondere Herb House Spa zien we een perfect samenspel tussen de toepassing van natuurlijke materialen en supermoderne faciliteiten.


Afmetingen

Totaal oppervlak: 2.000 m² verdeeld over 3 etages. Begane grond: Forest-sauna met interieur van boomstamschijven, modderbad, stoombad, caldarium. Private Spa met twee massagetafels, stoombad en een privé-tuin met zwembad. Badhuis Private Spa met twee massagetafels, een binnenzwembad en stoombad. Acht behandelruimtes. Royaal binnenzwembad. Hydropool. Hot Pool buiten. Dak: Zonneterras en meditatieruimtes. Souterrain: Relax-zone, fitnessruimte, kleedkamers en douches.


Alle vloeren zijn van natuursteen en eikenhout. Het interieur van de wellnessruimte is uitgevoerd in gedekte tinten: van een warm crème tot een elegant grijs met hier en daar een vleugje groen. Het fraaie design dankt zijn natuurlijke uitstraling aan het gebruik van leisteen en de toepassing van glasmozaïeken.


Lime Wood Hotel

Lime Wood Hotel
Beaulieu Rd
Lyndhurst
Hampshire SO43 7FZ
Groot-Brittannië

Naar de website