Idee & concept

Een holistisch samenhangend geheel bestaand uit inhoud en binnenhuisarchitectuur, uitgebeeld in materiaal, tactiele prikkels, licht en klank.


Afmetingen

Totaal oppervlak: 680 m². Een wereldpremière op topniveau op de 6e verdieping: het speciaal voor Roomers door 3deluxe-biorhythm ontwikkelde Biorhythm-congres en wellnesslandschap met een Biorhythm-sauna, stoombad, glazen loungers, belevingsdouches en whirlpool.


Voor het congres- en wellnesslandschap werd een opvallende en unieke lamellen-look gecreëerd. In het middelpunt van het revolutionaire Biorhythm-design staat de KLAFS-sauna die zich als een houtblok achter de filosofie van Nik Schweiger lijkt te scharen en weerspiegelt. Het saunaconcept vertaalt zich door de toepassing van materiaal, licht en klank, waardoor een samenhangend geheel ontstaat. De ergonomisch gevormde glazen ligbedden zijn gemaakt van glasparels die zich bij warmte aan de lichaamsvorm aanpassen en het lichaam met haptische prikkels stimuleren. De vloeiende lichtobjecten erboven roepen beelden op van geheimzinnige diepzeewezens die de gasten meevoeren naar een natuurlijke homogene wereld.


Roomers

Gutleutstraße 85
60329 Frankfurt am Main
Duitsland

Naar de website