Idee & concept

In de afgelopen eeuw groeide het traditionele hotel steeds verder uit tot een modern hotel in de luxe-categorie. Dat is ook duidelijk zichtbaar in de wellnessruimte: de warme aardetinten, het gebruik van verfijnd notenhout en de sfeervolle verlichting creëren een unieke sfeer waarin de tijd stil lijkt te staan. In een dergelijk stijlvolle omgeving kun je niet anders dan je ontspannen.


Afmetingen

Totaal oppervlak: 5.500 m². Heat Experience-zone verdeeld over 250 m²: Finse sauna, een apart stoombad voor mannen en vrouwen, afkoelruimte met belevingsdouches en ijsbron van kwartsiet en de sfeervolle Candle Lounge waar kaarsen en een haardvuur branden.


In 1991 werd naast de hotelboulevard van glas en staal, die als entree en verbinding dient tussen de gebouwen Victoria en Jungfrau, de spectaculaire Victoria-Jungfrau Spa met een oppervlakte van 5.500 m² gerealiseerd. Aan deze spa werd in december 2002 ook nog de Bel Air-vleugel toegevoegd. Gasten kunnen hier kiezen uit 16 behandelruimtes, exclusieve warmte- en koude ruimtes en een Private spa. De fraaie Victoria-Jungfrau Spa werd in 2011 voltooid door de realisatie van de Heat Experience-zone.


Victoria-Jungfrau Grand Hotel & Spa

Höheweg 41
CH-3800 Interlaken
Zwitserland

Naar de website