Idee & concept

Een wellness-landschap dat zijn oorsprong vindt in de Turkse badtraditie met designelementen die de hammam-cultuur weerspiegelen. Dankzij het contrast van oud en nieuw ontstond een unieke, moderne ruimte met een luxueuze uitstraling. De designtaal is een afgeleide van geslepen diamanten, zoals te herkennen is in de sierlijst langs het plafond in de hammam. Rijk geschakeerde exclusiviteit in al zijn facetten: want wat is er kostbaarder dan een diamant?


Afmetingen

Totaal oppervlak: 2.000 m² verdeeld over 3 etages. Aparte ruimtes voor mannen en vrouwen met daarin een royale hammam, twee stoombaden, een sauna, een natte massageruimte met SPAVITAL STONE, een modderbad en ijsbron. Gemengde wellnessruimte: Sauna, stoombad en SCHNEEPARADIES. VIP Private Spa met royale stoomdouche. Zwembad met vier verwarmde ligstoelen LINEA.


Het zwembad is bedekt met zilverkleurige glazen tegels met spiegeleffect. Hierin wordt het luxueuze met goud afgewerkte wand-plafond-element weerspiegeld. En ook voor de verlichting deed men inspiratie op in de traditionele hammam - een zon die door een verfijnd motief aan het plafond schijnt. De verlichting langs de wanden en aan het plafond levert een betoverend schouwspel van licht en schaduwen op.


The Stangerbad Edition

Buyukdere Cad. No 136
Levent Mh.
34330 Istanboel
Turkije

Naar de website