Idee & concept

Markante houtsoorten, verfijnde stoffen, expressieve natuursteen – hier heerst perfecte harmonie, een harmonie die niet alleen visueel waarneembaar, maar ook fysiek tastbaar is.


Afmetingen

Totaal oppervlak: 4.400 m² verdeeld over 3 etages. Begane grond: KLAFS saunalandschap van 400 m²: stoombad, sole-cabine, ijsbron, SANARIUM®, Finse sauna, buiten een Kelo-sauna, Kneipp-ritueel en whirlpool. Damessauna: SANARIUM®, stoombad, douches. Gekleed deel: Binnenzwembad, buitenzwembad met ligweide, spa-bistro, spa-restaurant. Verdieping: 13 behandelruimtes, modderbad. Friedrichsruhe Spa Suite van 80 m²: SANOSPA DUO, behandelruimte, SANARIUM®, Loungeruimte met open haard. SanVino-suite voor behandelingen samen: twee behandelstoelen en SANOSPA-massagebaden. Rustruimtes. Fitnesscenter. Bovenverdieping: Twee hotelsuites met sauna en stoombad.


Gezellig, gerieflijk en dicht bij de natuur – dat is de essentie van de wellnessruimte in het Wald und Schlosshotel. Het moderne design toont zich discreet, de meubelen zijn gemaakt van hoogwaardig walnotenhout, en met verfijnde stoffen wordt een zonnige en levendige sfeer gecreëerd. De Friedrichsruhe Spa-suite dankt zijn ietwat mannelijker karakter aan het gebruik van wengéhout en in de SanVino- suite staat alles in het teken van genot voor twee.


Wald und Schlosshotel Friedrichsruhe

Kärcherstraße
74639 Zweiflingen-Friedrichsruhe
Duitsland

Naar de website