Een sauna van KLAFS kopen

Een sauna van KLAFS kopen

Een sauna van KLAFS kopen

U WILT EEN SAUNA KOPEN? MAAR WELKE?

Dan bent u bij KLAFS aan het goede adres – we geven persoonlijk en uitgebreid advies en realiseren de installatie bij u thuis. Voor een eerste overzicht van onze verschillende modellen kunt u ons INSPIRATIEBOEK bij u thuis bestellen of downloaden of kom langs in één van onze showrooms. Voor vragen over de configuratie van uw sauna en de aanschaf daarvan, staan de KLAFS-adviseurs u graag persoonlijk te woord.

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu
Sauna kopen

Uw persoonlijke keuze

En net zo individueel als hun eigenaars: onze saunamodellen zijn variabel, individueel en bieden voor elke smaak het juiste.

Uw saunamodel
U wilt een sauna kopen en hecht belang aan hoogwaardig materiaal, een groot aantal extra functies en een buitengewoon design? Kies uw persoonlijke favoriet uit onze productlijnen: ORIGIN LINE, INTERIOR LINE en URBAN LINE.
Naar onze saunamodellen
Uw wellness droom
U heeft uw eigen ideeën en wilt uw sauna individueel en exclusief aan uw ruimtes aanpassen? Bij KLAFS zijn we al tientallen jaren gewend om zelfs de meest ongewone wensen te realiseren. Een reden te meer om uw sauna bij KLAFS te kopen.
Meer over individueel ontwerp
Uw sauna op maat
Onze experts hebben op maat gemaakte oplossingen voor moeilijke ruimten en meerhoekige kamers. Veel van onze sauna's kunnen standaard in breedte en diepte in stappen van 10 cm worden gevarieerd.
Meer over maatwerk
Uw sauna in de kleinste ruimte
Optimale afmetingen voor de kleinste ruimten en slim, flexibel design - onze URBAN LINE-sauna's passen in elke levensstijl, elk huis en het dagelijkse leven. Ontdek de S1 sauna, de eerste sauna die het Zoom-principe gebruikt om zichzelf heel klein te maken - en zich met één druk op de knop volledig uitschuift.
Meer over onze URBAN LINE

Duurzaamheid en RAL-gekeurde kwaliteit

Als u waarde hecht aan duurzaamheid en geteste kwaliteit, koopt u uw sauna bij KLAFS. De met de Blauwe Engel gecertificeerde sauna's van KLAFS zijn gemaakt van hout uit duurzame bosbouw en de productie heeft het RAL-keurmerk gekregen. Zo produceren wij gecertificeerde kwaliteitssauna's - zoals ons model HOME.

Saunakachel kopen

Voor optimaal saunagenot is de temperatuur een doorslaggevende factor. Daarom geldt de saunakachel van oudsher als het hart van de sauna. Ook bij KLAFS speelt de saunakachel een centrale rol: uitgebreid advies, innovatieve techniek en de hoogste kwaliteit staan daarom centraal bij de keuze van de juiste saunakachel. KLAFS biedt een breed scala aan verschillende saunakachels - van kleine staande kachels tot onderbankverwarmingssystemen en saunakachels met automatische opgieting.

Het juiste saunamodel voor iedereen: met advies van onze experts

Vind nu snel en eenvoudig het juiste KLAFS-saunamodel uit ons productassortiment. Heeft u vragen over saunaconfiguratie of het kopen van een sauna? Geen probleem. De deskundige adviseurs van KLAFS helpen u graag persoonlijk of via de KLAFS-chat. Zo wordt het kopen van uw eigen sauna bij KLAFS heel eenvoudig en ongecompliceerd.

Maak een afspraak met een adviseur bij u in de buurt

Uw gegevens

Altijd de juiste beslissing: een sauna kopen bij KLAFS

U kunt er zeker van zijn: Als u uw sauna bij KLAFS koopt, heeft u alles goed gedaan. Ongeacht welk KLAFS saunamodel u kiest bij de aankoop van uw sauna. Want elke KLAFS-sauna is van de beste kwaliteit qua hout en afwerking. Bovendien is elke KLAFS-sauna RAL-, VDE- en GS-gekeurd en wordt uw privé gebruikte sauna geleverd met 5 jaar garantie ter plaatse. Onder het motto: koop nu een sauna bij KLAFS - en ontspan jarenlang veilig en betrouwbaar.

Heeft u nog vragen over de aankoop van uw sauna? Geen probleem: bel ons 0348 748339 of mail ons info@klafs.nl