Ganz einfach: Die Halterung führt den Salzbecher beim Einsetzen automatisch in die richtige Position.

Microsalt

Het gezonde extra voor sauna en infrarood.

Beschrijving

De nieuwe dimensie in droog zout inhalatie

Microsalt SaltProX kann einfach auf die Liege in der Wärmekabine gestellt werden.

Gebruiksvriendelijk met veel voordelen voor de gezondheid, eenvoudige bediening en onderhoud in een handig formaat: SaltProX is het eerste Microsalt apparaat speciaal voor particuliere klanten. De positieve effecten voor de gezondheid bij het gebruik van droog zout is bewezen door vele wetenschappelijke studies. Met de nieuwe gepatenteerde SaltProX Microsalt technologie is het nu heel makkelijk en betaalbaar om deze baanbrekende technologie thuis te gebruiken. SaltProX past dankzij het moderne design harmonieus in elke sauna of infrarood cabine en is dankzij batterij gebruik flexibel weer op te laden.

De perfecte combinatie voor uw gezondheit

Das gesunde Extra für die Sauna oder Infrarotkabine fügt sich mit seinem modernen und zeitlosen Design harmonisch in jede Wärmekabine ein.

Er zijn vele goede redenen voor een sauna en infrarood cabine. Hier is er nog één. Met SalProX is elke sauna of infraroodcabine in een zout inhalatie ruimte te transformeren want we hebben de SaltProX zo ontworpen dat hij prima in de warme cabine past. Alleen in deze cabines kan de relatieve luchtvochtigheit tot 40% worden verlaagd. Zo ontstaat een micro klimaat met een droge zout spray in een hoge aerosol concentratie van droog zout.  De spray wordt gelijkmatig in de cabine verdeeld. Het resultaat: een optimaal gebruik voor uw gezondheid zonder veel inspanning.

Gezondheit

Een procédé, vele gezonde voordelen: Het microsalt concept.

Een stevige bries waait in uw gezicht,  zeewater spoelt over uw voeten. De lippen smaken zoutig. Een verblijf aan de kust is gewoon goed, niet alleen voor de ziel, maar vooral voor de luchtwegen. Speciaal voor mensen met ademhalingsproblemen is er nu de Microsalt- applicatie. Microsalt SaltProX produceerde met zijn onzichtbare "crushing" technologie een bijzonder fijn zout aerosol in de hoogste kwaliteit. Die wordt dan in de cabine gelijkmatig verdeeld. De doelstelling van de Microsalt SaltProX is een grondige reiniging van de luchtwegen tot in de kleinste alveoli en zorgt voor de reiniging en het revitaliseren van de huid. Regelmatige inhalaties ondersteunen ook het immuunsysteem.

Microsalt is bijzonder aanbevolen als hulp tegen hooikoorts, astma, bronchitis, cystische fibrose of chronische longziekten. Ook voor mensen die vaak last hebben van verkoudheid of die last hebben van voorhoofdsholte en infecties van de sinussen. Evenals is Microsalt SaltProX voor mensen met huidziekten, slapeloosheid of depressie bestemd.

Zo goed en verzachtend als een verblijf aan de kust.

Eindringtiefe der mit Salz angereicherten Luft bei – links – herkömmlicher Technik und – rechts – Microsalt.
Penetratie diepte van de verrijkte zoute lucht op - links - conventionele technologie en - rechts - Microsalt.
  • Een droge zout spray heeft sterke hygroscopische eigenschappen en helpt bij het gemakkelijker oplossen van vaste afscheidingen in de luchtwegen.
  • Een droge zout spray is anti-septisch en  ontstekingsremmend.
  • Het droge zout spray bevordert de verwijdering van slijm en vuil uit de luchtwegen.
  • Het natuurlijke steenzout gebruikt voor de microzout applicatie bestaat uit meer dan 99% natriumchloride, de hoogste natuurlijk voorkomende zuiverheid.

Gebruik

Comfortabel en heel eenvoudig: Zo functioneerd SaltProX.

Het apparaat gewoon in de voorverwarmde tot 30 tot 50 ° C sauna of infraroodcabine plaatsen. Zet de hoofdschakelaar aan en schuif de beker met zout in het apparaat. Na het inschakelen van  begint het apparaat met de zout aerosolproductie. Na ongeveer tien minuten, is een perfecte droge zoutconcentratie bereikt en de kleur van het licht verandert van oranje naar blauw. Nu kunt u met de verzachtende en gezondheidsbevorderende inademing beginnen. Na een uur schakelt het toestel automatisch uit.

Hoe doordacht het product is, herkent u aan de details.

Ganz genau: Die Salzsticks enthalten die optimale Menge Salz für eine Anwendung.

Speciaal voor Microsalt SaltProX zijn er geportioneerde zout zakjes met de daarin optimale dosis van droge, hoge-kwaliteit zout voor de toepassing. De hoeveelheid in de zakjes is voldoende voor de aanbevolen tijdsduur van maximaal een uur. Om het apparaat startklaar te maken, neemt u de beker en vult de inhoud van een zakje zout samen met het "crushing" rvs kogeltje. Dan alleen nog maar de beker in het apparaat terugplaatsen. Dat gaat bijna vanzelf, omdat de houder, de zoutbeker vanzelf in de juiste positie justiert.

Flexibel: Voor neerzetten of ophangen

De montage van SaltProX is een kinderspel: het apparaat wordt gemonteerd met behulp van de meegeleverde muurbeugel en kan op elk moment worden verwijderd. Na een oplaadtijd van ongeveer 1,5 uur, levert de accu genoeg stroom voor 3-5 toepassingen.

Foto's

Geavanceerde technologie voor een eenvoudige zout inhalatie

Met zijn onzichtbare  technologie produceert Microsalt SaltProX een bijzonder fijn zout aerosol in de hoogste kwaliteit, die in de cabine gelijkmatig wordt verdeeld. Door de wrijving van de afzonderlijke zoutkristallen worden de kristallen zeer fijn gemalen en ook negatief geladen (tribo-elektrisch effect). De hierdoor ontstane ionisatie van alle zoutdeeltjes bevordert de verspreiding in de ruimte en maakt ook gebruik van de reiniging van de  lucht, die voortdurend in contact staat met de luchtwegen en de huid. Bij inademing worden de fijne zoutdeeltjes verdeeld - in tegenstelling tot conventionele zout toepassingen - over de gehele luchtwegen, van de neus naar de sinussen, de keel naar de verste gebieden van de long, en kunnen hier slijm oplossend werken.