Als een meubelstuk van hoge kwaliteit

Design dat inspireert.

Open keuken, open woon- en eetruimte, grote glazen oppervlakken van vloer tot plafond voor een ononderbroken uitzicht over de daken van de stad - en slechts een paar minuten lopen naar het centrum: Met hun penthouse hebben Reni en Joachim Jung hun droom vervuld om in loftstijl midden in de stad te wonen. Wat goed dat er dankzij de S1 van KLAFS nu een sauna is die perfect past bij deze moderne vorm van wonen.

Eigenlijk waren Reni en Joachim Jung tevreden met hun huis aan de poorten van de stad. Maar als ze bij toeval vernemen dat er op een toplocatie op een heuvel direct naast het centrum van hun woonplaats, moderne stadsflats in loftstijl worden gebouwd, zijn ze meteen verkocht.

"Mijn man en ik hebben het allebei erg druk op het werk en reizen veel. Daarom brengen we onze weinige vrije tijd graag samen door in de stad, bijvoorbeeld om goede vrienden te ontmoeten voor een etentje. En natuurlijk waren we meteen gefascineerd door deze unieke locatie en het vooruitzicht om onze favoriete plaatsen in een paar minuten te voet te kunnen bereiken," herinnert Reni Jung zich. 

De beslissing is snel genomen: Reni en Joachim Jung verkopen hun huis - en kopen het penthouse, het topstuk van het appartementenhuis met een groot dakterras en een fantastisch uitzicht over de daken van de stad. Geweldig uitzicht in de ware zin van het woord, want deze nabijheid van de stad betekent een aanzienlijke verhoging van hun levenskwaliteit.

Het enige minpuntje: Om thuis op elk moment van hun hectische werkdag te kunnen ontspannen en nieuwe energie op te doen, liet het echtpaar enkele jaren geleden een kleine maar fijne sauna in hun huis installeren door KLAFS, de marktleider op het gebied van sauna's, pools en spa's. "En natuurlijk wilden we deze mooie, ontspannende uren in de sauna niet missen," aldus Joachim Jung.

 

Daarom is het echtpaar meteen enthousiast als KLAFS hen in een klantencirculaire informeert over het nieuwste idee van het bedrijf: de ruimtebesparende Sauna S1, die met een druk op de knop in slechts ongeveer 20 seconden kan worden ingeschoven tot kastformaat. En met zijn heldere, kubusvormige ontwerp past het ook perfect in de interieurstijl van Reni en Joachim Jung.

Niet alleen het idee zelf, maar vooral het ontwerp maakte ons meteen enthousiast. De S1 ziet er echt uit als een kwaliteitsmeubel.

Design is een zeer belangrijk aspect voor het koppel. Tenslotte hebben ze een ongebruikelijke plaats voor hun S1 bedacht: De cabine in grootte Large (2,02 meter breed) staat in een hoek in de open woon- en eetruimte, direct grenzend aan de open keuken en de eettafel. "We hebben niet alleen de S1 in de kleur wit genomen, zodat hij heel harmonieus en onopvallend integreert, maar ook gekozen voor het spiegelfront. Op die manier kan niemand aan de buitenkant zien wat er binnenin verborgen zit."

 

En dit plan heeft perfect gewerkt. "Veel van onze kennissen die bij ons voor het eerst een S1 hebben gezien, zijn helemaal verbaasd dat het een volwaardige sauna is." Het verrassingseffect is perfect als ze ook de opklapbare bank demonstreert. "We waren zelf verbaasd over hoe royaal het ligvlak is ondanks de compacte afmetingen van de S1," zegt het echtpaar eensgezind over hun praktijkervaring.

 

Is het spontane enthousiasme voor dit geheel nieuwe saunaconcept nu, na de aanschaf en de ervaring in de praktijk, omgezet in tevredenheid? "Absoluut - het is precies het juiste product voor zulke open plattegronden. Een geniaal idee dat op een visueel en technisch perfecte manier is uitgevoerd," vatten zij beiden tevreden samen.

 

Het is precies het juiste product voor open vloerplannen. Een ingenieus idee dat perfect wordt uitgevoerd, zowel visueel als technisch.
Reni Jung
Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu