Sauna in de badkamer - oud gebouw
Sauna in de badkamer - oud gebouw

AURA sauna in de badkamer van een oudbouwwoning

Met respect voor het oude gebouw werd een feelgood-badkamer gecreëerd volgens de specificaties van de klant - inclusief een sauna. Een nis voor een perfect ingebouwde sauna van KLAFS was goed gepland aan de achterkant van het keukendeel. Donkere muurkleuren, sfeervolle verlichting, muziek in de sauna en de badkamer waren belangrijk voor de eigenaar. Met toegang op afstand via de KLAFS sauna-app is alles al voorbereid voor een time-out thuis op weg naar huis.

De jonge, stijlvolle eigenaar van een oudbouwwoning van 200 m² in een oud gebouw gaf het architectenbureau Gahleitner Architekten de opdracht de woning opnieuw in te richten. Zelfs in het eerste concept werd voorzichtig ingegrepen in de oude structuur en werd de indeling van het bestaande ruimtegebruik slechts gedeeltelijk herschikt.

Architect Gahleitner: "Vanaf het begin stond het model van de sauna vast, we hebben de aangrenzende ruimten eigenlijk rond de opgegeven saunagrootte gepland, dus er was geen speciale oplossing nodig!"

De klant koos voor een sauna AURA van KLAFS. De cabine van 180 x 170 x 216,5 cm werd perfect ingebed in de gerenoveerde badkamer en biedt door het grote glazen front een royale inkijk in de nieuwe wellness-badkamer. Het Relax-audiosysteem en de individuele gekleurde verlichting zorgen voor de juiste sfeer. Met de sauna-app kan de sauna ook onderweg praktisch worden ingeschakeld en bereid. Het saunatextiel MOLLIS® zorgt voor extra gezelligheid.

 

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu