Een huis om je goed in te voelen

In het prachtige Karinthië realiseerden deze bouwers hun droom van een eigen wellness- en feelgoodhuis.

Terwijl de op maat gemaakte PREMIUM sauna met zijn grote panoramavenster het lichaam verwent met niet minder dan 5 badvormen dankzij de SANARIUM®-kachel, zorgen de aangrenzende inloopdouche, de comfortabele ligstoelen, de open haard en het terras voor verkoeling, ontspanning na de saunasessie en frisse lucht. De bijbehorende fitnessruimte vervolmaakt de hele wellnessruimte tot een oase van gezondheid en ontspanning.

De individuele PREMIUM sauna is gemaakt van thermisch behandeld en geborsteld Vario vurenhout. De sauna werd exact aangepast aan de helling van de ruimte en vormt het middelpunt van de wellnessruimte. Met brede zit- en ligbanken biedt dit genoeg ruimte voor comfortabele sauna's met uitzicht op het groen.

Qua ontwerp lag de nadruk op veel hout en glas met zoveel mogelijk natuurlijke materialen, zoals grootformaat natuurstenen tegels in de sauna, de doucheruimte, de relaxruimte en de fitnessruimte. 

Een vrijstaande open haard, zorgvuldig geselecteerde relaxligstoelen en textiel maken het concept compleet. Het resultaat is een perfect toevluchtsoord voor familie en vrienden, waar u kunt vertragen en ontspannen op een natuurbewuste manier. 

Sauna

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu