Een kleine badkamer in nieuw ontwerp

De vergelijking voor en na

De nieuwe badkamer moest moderner en opener worden en ook een stijlvolle sauna voor minstens twee personen bevatten. Het resultaat is een kleine, maar des te gezelligere badkamer-wellness-oase met veel aandacht voor detail.

Niets herinnert meer aan de oude badkamerinrichting van voor de renovatie. Met veel flair en optimaal gebruik van de ruimte kon het maximale uit de zeven vierkante meter grote natte cel worden gehaald.

Het hoogtepunt van de nieuw ontworpen badkamer is de op maat gemaakte sauna CASENA. Met zijn vrij zwevende hoekbank en geïntegreerd glazen front trekt de CASENA terecht alle blikken naar zich toe.

Met de rustieke houtkeuze van "zongebrand oud hout" en het royale glazen front werd een perfect evenwicht gevonden tussen traditie en moderniteit. Het levendig getekende hout staat in charmant contrast met de strakke lijnen. En de dimbare SUNSET rugleuningverlichting zorgt voor een aangename, intieme sfeer tijdens het saunabezoek.

Om de beschikbare ruimte in de saunacabine ondanks de nisligging optimaal te benutten, werd de BONATHERM onderbankkachel geïnstalleerd. En met het gepatenteerde SANARIUM® kunnen in één cabine vijf verschillende badvormen worden genoten - van het klassieke saunabad, het warmeluchtbad, het tropische bad, het aromabad tot het zachte stoombad. Opgietingen zijn uiteraard probleemloos mogelijk - dankzij de opgietklep die onopvallend in de bank is verwerkt.

Ja, deze sauna draait om symmetrie, harmonie, elegantie en royale uitstraling. Niets mag u eraan hinderen om uw draai te vinden en tot rust te komen.

Sauna

  • Model CASENA
  • Afmetingen (B x H x D): 170 x  206,5 x 210 cm
  • Binnen- en buitenafwerking: Zongebrand oud hout
  • vrij zwevende hoekbank hemlock
  • Onderbankverwarming BONATHERM 6 kW met SANARIUM® 
  • Bediening 21033T
  • indirecte rugleuningverlichting SUNSET L
Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu