KLAFS sauna AURORA en stoomdouche
KLAFS sauna AURORA en stoomdouche

Exclusieve wellness-ervaring aan het meer van Züri

sauna AURORA en stoomdouche in een exclusieve ambiance

Met de sauna AURORA speelt KLAFS in op de trend naar bijzondere organische vormen die op natuurlijke wijze lijken te zijn gegroeid. In de nieuw gebouwde villa aan het meer van Zürich zorgen de stoomdouche en de KLAFS sauna AURORA samen voor een unieke wellness-sfeer.

In Lachen am Zürichsee heeft een jong gezin een gedroomde wellness-oase gecreëerd. Met de unieke sauna AURORA van KLAFS en een stoomdouche van Repabad is de wellness-ervaring in de nieuw gebouwde villa met 360° uitzicht op het meer perfect. In de welnessruimte kunt u genieten van het uitzicht op de binnenplaats, die is ontworpen als een atrium en de kelder een lichte, door licht overspoelde sfeer geeft.

Uniforme componenten zoals het frameloze glazen front en de mozaïektegelvloer voegen het stoombad en de sauna samen tot een harmonieuze privé-spa. De complexe technologie is onzichtbaar ondergebracht in een aparte ruimte. En de Bonatherm saunakachel is verborgen onder de lig- en zitbanken. Daardoor ligt de nadruk volledig op de moderne wellnessfaciliteiten, die bijna ongeëvenaard zijn in hun helderheid en elegantie.

De sauna AURORA is het nieuwe topmodel van het KLAFS sauna-assortiment. Met het donkere notenhoutinterieur, de rustgevende, kalme designtaal en het delicate, zwevende ligmeubilair straalt de sauna op het eerste gezicht comfort uit. De koningin van de sauna's wordt bekroond door het prachtig gevormde 3D-gewelf van het beste massieve hout, dat als het EUKLID lichtplafond de huiselijke saunaruimte in een bijzonder gezellig licht baadt. In deze luxueuze speciale uitvoering buigt het plafond, inclusief het lichtontwerp, driedimensionaal naar de toeschouwer toe, wat bijna doet denken aan een beschermende boomtop. Een gevoel van onbezorgdheid wordt gecreëerd zonder dat de cabine haar royale visuele uitstraling verliest. Je kunt alleen echt ontspannen waar je je thuis voelt, in een stijlvol en toch huiselijk plekje om je terug te trekken.

Het nieuw ontwikkelde, frameloze glazen front maakt het sculpturale kunstwerk van de AURORA een fascinerende retraite voor het oog en de ziel, zelfs van buitenaf. En het nieuwe saunatextiel uit de lijn MOLLIS® maakt het perfect gevormde, mooie en ontspannende verblijf perfect.

Kenmerken van de sauna AURORA

  • Afmetingen buitenkant sauna: D 210 x B 300 x H 242,5 cm
  • Filigraan, lig- en zitbanken op twee niveaus met parallelle banklatten, bestaande uit splintervrij naaldhout. Breedte van de banken ca. 75 cm of 119 cm, plus grote, trefzekere opstap. Bovenste hoekbank in verstek
  • Gewaxt Amerikaanse notenhouten binnenafwerking, horizontale panelen
  • Verlicht plafond EUKLID: Meertraps, organisch gebogen plafondelement, met strookvormige omringende lichtuitstralingselementen van speciale kunststof.
  • SANARIUM® Profi 1300 - met vijf verschillende klimaatzones van klassiek saunabad, warmeluchtbad, tropisch bad, aromabad tot zacht stoombad.
  • Onderbankkachel BONATHERM met automatische opgieting
  • Schakelen op afstand met aansluiting op gebouwbeheersysteem, voor schakelen via potentiaalvrije contacten
  • SUNSET warmwit: Indirecte ledverlichting (2 zijden) met installatie onder banken, voor sfeervol, warm wit licht
Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu