© The Art of Living Magazine – Fotografie: Dré Wouters
© The Art of Living Magazine – Fotografie: Dré Wouters

Geslaagd samengaan van stijlen

HOME sauna in exclusieve architectenvilla

Het beste van traditionele en modernistische stijlen

Deze Belgisch-Limburgse villa, ontworpen door het Eindhovense architectenbureau DENOLDERVLEUGELS, omarmt het beste van traditionele en modernistische stijlen, met een getrapt rieten dak en een onderkant waarin grote glaspartijen voor veel transparantie zorgen. De sfeer van de traditie en het comfort van het modernisme staan hierbij niet alleen garant voor een aantrekkelijke en unieke vormgeving, maar ook voor een optimaal woongenot.

Hoewel de zitkamer iets lager ligt dan de keuken, vormen beide één grote open ruimte. De vele ramen bieden uitzicht op de grote tuin, waarin groepjes speciaal aangeplante bomen staan, zoals de prachtige kurkeik bij het terras, en op het zwembad. Ook het weidse uitzicht op de weilanden met paarden en op de bossen, vierkante meters die niet bij de kavel horen, maakt deel uit van de beleving. “Als wij ontwerpen is dat altijd vanuit een integrale visie, waarin ook het ontwerp van de tuin en het interieur wordt meegenomen,” vertelt Bas den Older. Er zijn diverse ontspanningsmogelijkheden in deze woning, naast zwemmen, kun je je energie kwijt in de fitness of plaatsnemen in de KLAFS sauna. De sauna is vervaardigd van hemlock hout en voorzien van abachi saunabanken. Op de bovenverdieping is vooral de badkamer de eyecatcher. Met de maatkasten tegen de wanden en het ligbad en de douchecabine in het midden van de ruimte geplaatst, wekt deze badkamer heel sterk het hotelgevoel op. Naast esthetisch zijn de wellness ruimtes ook zeer praktisch vormgegeven.

Al met al is deze woning voor de bewoners een plek geworden om in te ontspannen. Zowel de uniforme sfeer in de gehele woning als het uitzicht op de schitterende omgeving lenen zich daar perfect voor.

Technische gegevens

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu