Loft met een warm uitzicht

Ruimte om te genieten en te ontspannen in een industriële look

Een loft in industriële look met een prachtig uitzicht op de residentiële stad Würzburg. Hier hebben de eigenaren een speciale plek gecreëerd om te genieten en te ontspannen - inclusief sauna en whirlpool.

Kook, eet, ontspan, neem een sauna of geniet van het prachtige uitzicht vanuit de whirlpool op het terras. Deze lichte en ruime loft boven de daken van de Frankische stad Würzburg biedt dit alles. De eigenaren hebben hier een multifunctionele ruimte van superlatieven gecreëerd - met een duidelijke designtaal en consequent in een industriële look gehouden. Dat geldt evenzeer voor de keuken als voor de sauna, die speciaal voor deze ruimte werd ontworpen door onze wellness-experts van KLAFS. U kunt bijvoorbeeld de elektronica en de leidingen van de sauna zien.

Sauna van alpenden met industriële uitstraling

De volledig vrijstaande sauna zelf is gemaakt van alpendenhout. Deze houtsoort heeft de eigenschap een bijzonder aangename geur te verspreiden en een kalmerend effect te hebben op lichaam en geest. De sauna wordt gekenmerkt door zijn grote glazen fronten en een meer dan twee meter lange ligruimte in de raamopening. Hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het terras. Aan de andere kant is er ook een klein raam van waaruit je naar het achterste gedeelte van de kamer kunt kijken. Over het geheel genomen straalt de sauna, net als de hele ruimte, veel ruimte en helderheid uit.

Ontspannen in de whirlpool op het terras

In overeenstemming met het algemene concept werd ook het terras geïntegreerd als onderdeel van deze "belevingsruimte". Hier kunt u zich laten masseren in het warme water van de whirlpool. De whirlpool geïnstalleerd door SSF.Pools by KLAFS  heeft veel te bieden: Het vierkante model kan 1200 liter water bevatten en heeft een groot aantal massagestralen (24 in totaal). Daarnaast zijn er acht luchtjets. De goed geïsoleerde whirlpool wordt bediend via een touchbediening. Een deksel met zijplank sluit de whirlpool veilig af na gebruik.

Sauna

  • grote designsauna van alpendenhout
  • Afmetingen: 300 x 320 x 270 cm (B x D x H)
  • Saunakachel MAJUS
  • Ledverlichting in de rugleuning

Whirlpool

  • Model "Strato 2.1" van Riviera Pool, afmeting 216 x 216 cm, volledig uitgerust met diverse massagejets, luchtmassage en licht

Planning + Realisatie

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu