KLAFS Wellnessbad met Sauna AURA
KLAFS Wellnessbad met Sauna AURA

Maatwerk sauna AURA in een kleine badnis

Veel saunaplezier in een kleine ruimte

Enkele jaren geleden realiseerde het jonge gezin een grote droom door een eigen huis te bouwen. Nu is een andere droom uitgekomen: de eigen sauna in de badkamer.

Individueel op maat gepland en geïnstalleerd

Ten slotte vervult de nis in de badkamer, die al tijdens de planning van het huis was bestemd voor een sauna, zijn doel. Een paar jaar lang werd de hoek nauwelijks gebruikt. Met hun kleine saunaruimte - perfect geïntegreerd in de badkamer - is het gezin nu erg gelukkig.

"De ruimte voor de sauna was beperkt. Toch zijn we erin geslaagd de ruimte perfect te benutten en de sauna een elegant en chic ontwerp te geven. Het grote glazen front geeft de sauna een open en uitnodigend karakter, het ligmeubilair lijkt te zweven en zo wordt het interieur van de sauna niet overbelast", legt Manuel Benna uit, gespecialiseerd adviseur bij KLAFS. Samen met het gezin heeft hij de sauna individueel gepland en precies aangepast aan de gegeven ruimtenituatie. "Het feit dat de sauna vanaf het begin in de badkamer was gepland, heeft een doorslaggevend voordeel: Een extra douche- en afkoelruimte is niet nodig, want de douche om koud af te koelen na een saunasessie is er recht tegenover." De sauna completeert de gezinsbadkamer en maakt er een echte wellnessruimte van, want een royale inloopdouche en een vrijstaand bad waren al inbegrepen.

Gezellig ingericht met bijzondere verlichting

Binnen in de sauna is het gezellig en stijlvol tegelijk: De CLARA saunalamp met haar decoratief patroon gefreesd in hout, straalt comfort uit en creëert een warme sfeer. U kunt zacht en comfortabel liggen dankzij de MOLLIS® saunakussens en -matten. Het innovatieve textiel van KLAFS is niet alleen speciaal ontwikkeld voor sauna-omstandigheden, maar is ook wasbaar en volledig recyclebaar.

5 badvormen in de AURA sauna dankzij SANARIUM®

De sauna AURA meet 1,50 x 1,80 meter en is geschikt voor twee tot drie personen. De FERO saunakachel zorgt voor een perfect behaaglijk klimaat. De gevlokte zichtzijden van de  aantrekkelijke en compacte saunakachel beschermen tegen verbranding. Vooral als kinderen mee naar de sauna gaan, is dit een doorslaggevend voordeel. En aan variatie geen gebrek, want het jonge gezin heeft gekozen voor een SANARIUM®. Het SANARIUM® maakt vijf verschillende klimaatzones in één sauna mogelijk. Naast de klassieke Finse sauna is er het tropische bad, het warmeluchtbad, het aromabad en het zachte stoombad. Zo kan elk gezinslid het saunaklimaat kiezen dat hij of zij het prettigst vindt en staat niets een ontspannende dag in de weg.

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu