KLAFS sauna PREMIUM
KLAFS sauna PREMIUM

Retraite onder het dak met sauna PREMIUM

Midden in Innsbruck - de PREMIUM sauna perfect ingepast in de daknis

Kostbare momenten van ontspanning waarin de drukte van alledag ver wegvalt en de reflectie op het eigen lichaam op de voorgrond treedt - daar verlangen we allemaal naar. Steeds meer mensen investeren in deze duurzaam gezonde luxe en reserveren bewust ruimte in hun eigen huis voor plekken van rust en wellness-oases.

Voor de jonge familie S. was het tijd voor een nieuw huis. Bij de planning van de dakspantombouw mocht de ruimte voor de privésauna niet ontbreken, dus werd er samen met architect DI Ute Albrecht en KLAFS wellness-expert Christoph Viertl aan gesleuteld.

"Een spannende opdracht - een 6 meter hoge, oude zolder die moest worden verbouwd en dat midden in Innsbruck. Het dakgebinte was perfect en moet in de nieuwe kamers tot zijn recht komen. Daarom is het dak in zijn oorspronkelijke vorm bewaard gebleven, met uitzondering van twee insnijdingen voor terrassen. De uitdaging: de nieuwe woonruimten voldoende isoleren en beschermen tegen oververhitting in de zomer. Het resultaat - een gerenoveerd oud gebouw met architectuur, een hoog niveau van comfort en de klimaaktiv Gold-standaard," zegt de architect enthousiast.

Het indrukwekkende effect van de dakbalken werd perfect aangevuld met een designgerichte KLAFS sauna Premium. De Abachi lig- en zitbanken zijn stijlvol geaccentueerd met indirecte verlichting onder de bank, terwijl het verduisterde glazen front elegante privacy biedt. Het resultaat was een kunstig samenspel van kleuren en materialen.

Zo is voor de familie S. een gedroomde leefruimte ontstaan, met de perfecte combinatie van design, kwaliteit en aloude kenmerken.

"We zijn erg blij met onze Klafs sauna, waarin we deze winter al vele ontspannende uren hebben kunnen doorbrengen!".

Dankzij de uitstekende samenwerking met mevrouw Albrecht en de klant is het project uiteindelijk perfect uitgevoerd."
KLAFS wellness-expert Christoph Viertl

Meer informatie over verbouwing, planning en architectuur bij:
ww.albrechtarchitektin.at

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu