Sauna AURA boven de daken van Stuttgart

De rustgevende saunabeleving boven de wolken

Stap in een saunabeleving boven de wolken - met deze woorden kon Sauna AURA haar gasten verwelkomen in het exclusieve Cloud No. 7 Loft in Stuttgart. De sauna is het middelpunt van de leefruimte en nodigt uit tot ontspanning door de grote glazen deuren. De adembenemende ambiance boven de daken van de stad maakt het retraite-eiland tot een plaats van absolute rust en ontspanning.

Aura kan staan voor een speciale uitstraling of energie. Men kan spreken van een dergelijke uitzonderlijk rustgevende stemming wanneer men de kamers van Cloud No. 7 betreedt. Centraal in de ruimte geplaatst, een echte blikvanger en tegelijkertijd een oase van rust - de sauna AURA.

Voor de eigenaar, die de woning samen met de architecten van Geplan Design in Stuttgart vrij naar zijn wensen ontwierp, is de sauna in het midden van de woonruimte de kroon op een allround geslaagd concept. Het open ontwerp maakt een gigantisch panoramisch uitzicht over Stuttgart mogelijk, niet alleen vanaf het balkon, maar ook vanuit de sauna. Genieten van een rustgevend en ontspannend saunabad met een uitzicht van 180 graden over de drukte van de hoofdstad van de deelstaat - dat is uniek.

Dankzij het open ruimteontwerp met zoveel mogelijk transparantie kunt u vanuit bijna elke hoek van de woning genieten van een eindeloos uitzicht over de stad. De AURA sauna is het centrale punt in het midden van de woning. De zwevende lig- en zitbanken, de grote glazen oppervlakken en deuren en de grote hemlockpanelen maken de hoge designeisen aan de sauna AURA concreet en maken de inrichting uitzonderlijk hoogwaardig.

Gezellige accessoires zoals de MOLLIS®-saunamatten en -kussens maken de saunabeleving compleet. Gezelligheid en gulheid zijn de kenmerken van de AURA, die veel ruimte biedt voor een gedeeld saunabad met vrienden. Dit was ook een belangrijk uitgangspunt voor de klant. De onder de banken geïnstalleerde BONATHERM-onderbankkachel creëert meer ruimte en zorgt met een capaciteit van 100 kg stenen voor een bijzonder mild saunaklimaat.

In deze woning is de sauna geïntegreerd in het totaalbeeld met een perfect interieur. Het past niet alleen harmonieus in het totale interieur, maar verrijkt tegelijkertijd de woonruimte als designelement en "gezellig middelpunt".

Technische gegevens:

  • Harmonieuze integratie van een op maat gemaakte sauna AURA in het midden van het woongedeelte met grote glazen oppervlakken en deuren
  • Afmetingen 2,0 x 2,5 x 2,0 m en onderbankkachel BONATHERM
  • Binnenafwerking: horizontaal geplaatste, grote hemlockpanelen
  • "Zwevende" lig- en zitbanken in gewaxt eiken
  • MOLLIS® saunakussens en ligstoelen van KLAFS
  • Extra uitvoering: Geluidspakket, WLAN-module

Adressen

  • Architect: Geplan Design, Hauptstraße 78A, 70563 Stuttgart,  www.geplan.de
Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu