KLAFS sauna AURA bij u thuis
KLAFS sauna AURA bij u thuis

Sauna AURA - een sauna in een klasse apart

Wellness op het hoogste niveau

Wellness op het hoogste niveau en in alle facetten - met deze sauna AURA vervult een gezin een echte saunadroom. Talrijke extra voorzieningen maken de sauna veranderlijk en gevarieerd, en het grote glazen front is optisch zeer chique.

Gevarieerd saunabaden gegarandeerd

Als u wilt profiteren van vele extra functies die het saunabaden gevarieerder en nog heilzamer maken, is KLAFS de juiste keuze voor u. De bouwers van deze AURA sauna hebben samen met hun KLAFS adviseur een topklasse retraite gecreëerd voor het hele gezin. Het grote glazen front en het sfeervolle LED-KLEURLICHT zijn twee van de vele hoogtepunten.

Op het eerste gezicht boezemt de sauna ontzag in. Dit is vooral te danken aan het indrukwekkende glazen front, dat een blik in het interieur mogelijk maakt. De grote glaselementen en de op maat gemaakte extra brede glazen deur geven de sauna visuele omvang en breedte. Het vrije uitzicht naar buiten tijdens de sauna zorgt voor openheid en een goed en aangenaam gevoel van ontspanning. In combinatie met de filigrane, zwevende ligmeubelen straalt het design van de sauna AURA moderniteit uit, terwijl het tegelijkertijd huiselijk en gezellig is.

Individuele sauna met aangename verlichting en verborgen kachel

De wens van de klanten voor een aangename verlichting werd volledig vervuld. Het LED KLEURLICHT dompelt de sauna onder in een grote verscheidenheid aan kleursferen. Afhankelijk van de stemming kunt u een gewenste kleur kiezen of deze automatisch laten veranderen. De indirecte verlichting SUNSET achter de rugleuning en onder de ligstoelen zorgt ook voor een rustig en aangenaam licht. Het algehele zeer sfeervolle verlichtingsconcept zorgt niet alleen voor een geweldige eerste indruk, maar ook tijdens de sauna kunt u zich perfect ontspannen dankzij de doordacht gekozen en geplaatste lichtbronnen.

Het BONATHERM onderbankverwarmingssysteem voor onder de ligbank creëert ruimte voor extra zitplaatsen en zorgt voor een bijzonder evenwichtige temperatuur in de sauna. Deze saunakachel is optimaal voor gezinnen, omdat een verborgen kachel ook beschermt tegen onbedoeld aanraken. Met de keuze voor een SANARIUM® kwam ook de variatie, omdat deze vijf verschillende klimaatzones in één sauna mogelijk maakt. Zo is er de klassieke Finse sauna, het tropenbad of het zachte stoombad. Afhankelijk van uw voorkeuren en stemming kunt u met één druk op de knop de juiste klimaatzone selecteren.

Tot slot maakt het geïntegreerde RelaxAudio-systeem de ontspanning compleet. Hierbij  fungeert de achterwand van de sauna als luidsprekermembraan en kan muziek eenvoudig via Bluetooth van een smartphone of tablet worden doorgegeven.

Sauna met ruimte voor het hele gezin

De ruime AURA sauna van 2,30 x 2,60 meter biedt voldoende ruimte voor het hele gezin en integreert perfect met de grote fitnessruimte in de kelder. De vele extra's maken de sauna uitzonderlijk en gevarieerd. Dankzij het hoogwaardige ontwerp is het huiselijk en modern tegelijk. En nodigt het hele gezin uit voor een ontspannende saunadag!

 

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu