Sauna AURA met zwevende banken

Designsauna met een uniek uitzicht op de natuur.

Geniet van een uniek uitzicht op de natuur terwijl u ontspant in de sauna - en dat alles met deze designsauna. Met highlights zoals zwevende banken en een frameloos volledig glazen front.

Geïnspireerd door de producten in het "House of Sauna en Spa" in Schwäbisch Hall, vervulde de klant zijn wens voor een heel bijzondere sauna. Het uitzicht op de natuur was belangrijk voor hem, en dankzij de optimale realisatie is dat feilloos gelukt. Voor de saunacabine koos hij voor het model AURA, dat een verfijnde maar gezellige sfeer biedt.

Perfect geïntegreerde ramen voor het beste uitzicht

Om de wensen van de klant te realiseren was echter de complete, creatieve planningskunst van onze KLAFS interieurarchitecten en planners nodig. Een grote uitdaging was bijvoorbeeld de aansluiting met het venster. De reden: De uitlijning aan het plafond van de sauna en de uitlijning van de saunabanken moeten recht doorlopen tot aan het raam, zonder enige verspringing. Onze sauna-experts hebben daarom zeer nauw samengewerkt met de architect van het huis om samen de plaatsing van de ramen te bepalen. Conclusie: De saunabanken zijn perfect afgestemd op het raam en geven de eigenaar dus het gewenste uitzicht op de natuur.

Alle details gecoördineerd

Bijzonder zijn niet alleen de op elkaar afgestemde materialen in de hele ruimte, maar ook de "blikvangers" zoals de van achteren verlichte natuurstenen muur en de zwevende banken. Qua materiaal is gekozen voor Amerikaans notenhout voor de wand- en plafondbekleding en voor de saunabanken. De achterwand van de MAJUS saunakachel is gemaakt van gevlamd "Nero-Assoluto" natuursteen en is rood verlicht met twee spots. Het frameloze volledig glazen front op de gehele voorwand zorgt voor een helder en open ontwerp.

De sauna was uitgerust met een SANARIUM met SaunaPUR® . Zo kan de eigenaar kiezen tussen de klassieke Finse sauna, een warmeluchtbad, tropisch bad, aromabad en zacht stoombad. Het bevat ook de extra functie InfraPLUS voor rustgevende warmtebehandelingen van de rug met behulp van infraroodstraling. De indirecte ledverlichting SUNSET in warm wit, die onder de ligstoelen is aangebracht, zet bijzondere accenten en rondt het concept van een heldere, open sauna ideaal af.

Sauna

Planning + Realisatie

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu