Sauna PREMIUM midden in het groen

Een plaats van rust en retraite voor wellness op het hoogste niveau.

Idyllisch gelegen in de eigen royaal aangelegde tuin van het hotel, vinden we een plek van rust en retraite gecreëerd voor wellness op het hoogste niveau te midden van het groen. Een ononderbroken uitzicht op de rustige natuurlijke omgeving tijdens een rustgevende ontspanning biedt een tegenwicht aan de hectiek van het dagelijkse leven. De privé-spa een plek is waar u uw gedachten even kunt uitschakelen, samen met uw geliefden.

De ondernemersfamilie uit Noordrijn-Westfalen werd aangetrokken door het landgoed midden op het platteland met een 90 jaar oud hoofdgebouw en talrijke recentere uitbreidingen. Waar ooit de tuinman woonde, genieten de eigenaren nu van een uniek toevluchtsoord in een exclusieve ambiance na uitgebreide renovatiewerkzaamheden. Ook al is het aangrenzende huis omgetoverd tot een stijlvol ingericht sauna- en wellnessresort - de tuinman blijft de huidige huiseigenaren trouw van dienst.

Om optimaal te kunnen ontsnappen aan de drukte van alledag wilden de eigenaren een gezellig toevluchtsoord creëren. Met dit uitgangspunt startte de familie  hun verbouwingsproject en vond in KLAFS de juiste partner. Vandaag zijn ze enthousiast over een allesomvattend zorgeloos pakket dat hen heel wat zaken gemakkelijker maakte dankzij het deskundige advies en de begeleiding die ze tijdens het hele renovatieproject kregen.

De hele wellnessruimte wordt overspoeld met warm, aangenaam zonlicht dankzij de grote ramen. De KLAFS Sauna PREMIUM overtuigt door zijn aanpassingsvermogen en plaatst tegelijkertijd unieke accenten in het badhuis: Het doorlopende glazen front aan de ene kant en een in de sauna geïntegreerd op maat gemaakt raam met uitzicht op de tuin aan de andere kant creëren een gevoel van ruimtelijkheid en vrijheid tijdens het saunabaden.

De mogelijkheid van variatie was belangrijk voor de klant, die alleen prijs stelt op regelmatige gezondheidsbevorderende zweetbaden via zijn privé-spa. KLAFS kon deze wens vervullen met de SANARIUM®-kachel MAJUS , die vijf verschillende badvormen mogelijk maakt. Zo waardeert de ondernemer de zachte vorm van baden met stoom als ontspanning na een lange werkdag.

Om af te koelen na de sauna kunt u een paar stappen zetten op het prachtig aangelegde, met hout beklede terras. Daar is nog een juweel: De moderne en whirlpool van SSF.Pools van KLAFS is ingebed in het terras en past perfect in het totaalconcept van de wellnessruimte. Vier massagestoelen nodigen uit tot ontspanning. Dankzij een slim ontwerp kan de whirlpool worden overdekt met een luifel die bij de terrasplanken past. Dit zorgt voor een coherent beeld, zelfs in gesloten toestand.

Sauna

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu